Prijava
   

Estetska kirurgija

To je rešenje kome će, najverovatnije, pristupiti Gradska vlada, kako bi iskorišćenost javnih ustanova, kao i preduzeća pod patronatom Grada, dostigla rentabilan nivo.
Naime majka priroda se mojim izgledom tako našalila, da izazivam, najblaže rečeno, neprijatnost gde god se pojavim. Kada recimo ulazim u bas, stvori se neopisiva gužva na vratima, od putnika koji u pravom stampedu beže iz istog. Neretko se dešavalo da tom prilikom dođe do lakših telesnih povreda, a u par navrata i do ozbiljnih trauma. Unutra su ostajali samo kratkovidi, ili nesrećnici koji su bili zauzeti razgovorom, pa nisu primetili moj dolazak.
Istovetni su utisci i iz ustanova tipa pošte, opštine, suda, biblioteke, ( u bioskope i pozorišta mi je dozvoljeno da uđem tek kada se sva svetla pogase, a izlazim prvi), doma zdravlja i sl.
Što se mene tiče, vremenom sam uvideo sve prednosti svoga izgleda, i navikao sam se na određene benefite.Naime naučio sam da sam sebi odsecam burek, overavam razna dokumenta, služim se stetoskopom, sam sebi dajem injekcije, izdajem knjige,...milina.Autobus sam već naučio da vozim, a ovih dana se oštrim na tramvaj.
Zbog svega navedenog( primera bi bilo neuporedivo više, ali sam ograničen vašim strpljenjem da ih čitate),Gradski čelnici su odlučili da finansiraju moj preporod, i u tu svrhu je sastavljen tim od eminentnih stučnjaka, koji će pokušati da me transformiše. Čekaju se samo slobodni termini, jer se svi slažu da ih čeka dug i mukotrpan rad.

Do tada sam zamoljen da izlazim samo u slučaju krajnje nužde, a i tada sasvim prekriven , tako da neodoljivo podsećam na Luisa, s tom razlikom što je meni vrećom prekriveno i ono što se kod normalnih ljudi naziva glavom.

Komentari

pričica je ,,, hm... zgodna(?). Priznaj da si malo pretjerao. Sad sam znatiželjna!

@Ivana Mene nije preporučljivo videti čak ni pod "konjskom"dozom antidepresiva. Jedno vreme mi je bilo zabranjeno da prelazim Savu!

:)))ma pretjeruješ, ja bih bila spremna riskirati

čujem da je danas vrlo popularno da se transformišeš tako da ličiš na neku slavnu ličnost. Ti bi izabrao koga...?

:) +++

@Ivana jedino ako ti nije stalo do života. Izvesno vreme su me koristili kao eutanaziju (posle su prestali jer su se neki samo šlogirali, pa je bila veća šteta nego korist)

@euglena voleo bih da ličim na Roberta Benignia

:) pa ti si tako poseban, čak i u svojim estetsko-hirurškim zahtevima :)

E ako bi te njegove crte proljepšale, onda stvarno nešto nije u redu. Ja ti ipak savjetujem da ostaneš takav kakav si.