Prijava
   

Evolucija interneta

Pre nekoliko godina vrhunac boravka na internetu (moje i sličnih generacija) bili su komentari na razne vesti, tu si mogao da staviš nadimak kakav god da si hteo, mogao si da pljuješ po bilo čemu ili da hvališ bilo šta..u to vreme dail-up pristup je dominirao, i da ste hteli teško da ste mogli da se probijete na neke "teže" sajtove.
Zatim se krenulo na forume. Idealni za skrivanje ličnosti, svojih stavova, fizičkog izgleda, smisla za humor i ostalog. Dugim boravkom po tim forumima su se namnožili : internet huligani, internet lepotice, internet pametnice, internet klošari, internet alkoholičari...
Kada su ovakvi tipovi dosadili svakome, fejzbuk je postao IN. Smatrali su da kad staviš svoje pravo ime i prezime nećeš baš biti spreman da glumiš svašta preko žice...ali po ko zna koji put prevarili su se, ljudi su postali još debilniji. Sad svako može da bude šta hoće, devojčice mogu da se ložakaju da su ribe,dok su dečaci uglavnom huligani ili "frajeri".
I ostaje pitanje šta će biti sledeće?

Komentari

Eh, kad se setim da je net bio mesto gde se okupljala intelektualna elita... Danas svaki klinac ima net, u vreme sezampro dialup-a svako ko prezivi torturu sa telnetom i konacno se domogne neta, nikako ne moze biti glup.

onaj legendarni zvuk
tim tim-tituriruriru
hahaha
ne mogu da ga opisem

Znate svi na sta mislim, zvuk legendarngo dialup-a. Pa jbte kad nestanu sati, koja beda

хахахахах, па кад крене да шушти...:)
Верујем да су ови минуси улгавном због самог спомињања фејзбука али је и он неоспорно део ове еволуције :)