Prijava
   

Fakultet

Za starije osobe,ako si krenuo na fakultet,znači da se razumiješ u svaku granu nauke,bez obzira šta studiraš. Nema veze što si student pravnih nauka ili dif-a,moraš da znaš sve od razdvajanja gena do 15-og stava zakona o uvozu radioaktivnih materija.

Ja: "Baba kakva ti je ovo trava u ovoj flasi?"
Baba: "Boze sine,zar ti ne vidis da je to kantarion?"
Ja: "Ma otkud znam kakva je ovo biljka. Pravis neko ulje,sok?"
Baba: "Pravim ulje,ono je dobro za svasta pomalo. Ti to nisi ucio na fakultetu? Cemu vas uce na fakultetu da je meni znati"

Komentari

Hehehehehe, baš tako.

Vjerovali vi meni ili ne vjerovali, ovo je iz licnog iskustva

davno je plusirano, a sad je i omiljeno.... Bravo :)

neki veliki dr mr! +

To isto kao kad je Del Boj Rodniju rekao-ti ces da krecis onaj restoran-zasto ja?-pa ti imas polozeno likovno,i u mnogim drugim situacijama mu je odgovarao-pa imas polozene matematiku i likovno!:)))

Тако некако :)) Само пример је некако...глуп...

Само пример је некако...глуп...

Od kakvog je autora dobar je

Odličan primer i definicija +

Tačno. Neki rođak prevarant je vodio moje matorce na auto-pijacu da kupe polovnjaka, pa im je našao takvo sranje da se raspalo kroz tri dana, a onda se branio argumentom da su oni školovani ljudi, završili fakultet, i šta sad oni njega napadaju, koji ima samo osam razreda osnovne.

Oćeš da ga pretekneš :)) +

Mogla je malo stilskije definicija da bude sastavljena. Dok nisam procitao primer, mislio sam da mislis na know-it-all ljude starije od trideset koji upisuju fakultet.

Mogla je malo stilskije definicija da bude sastavljena.

Da sam citao lektire u skoli mozda bi i bila bolje odradjena, sa ovim znjanjem iz knjizevnosti moram se snalaziti kako znam i umijem. :)

Hahahahhahahaha upravo tako

lol upravo tako.....