Prijava
   

Fejsbukovic

Prezime buducnosti, za onog kom je Fejsbuk svetiji od oca, majke, brata, sestre, imena i porodicnog stabla svog (vec sada takvih ima, mozda i medju nama ovde). Vrlo je moguce da vec za par godina na postanskom sanducetu ugledate bas ovo prezime.

Zaraza vezana za nadevanje imena Kasandra u drugoj polovini devedesetih, naspram Fejsbukovizma bice maciji kasalj.

Aduj Fejsbukovic.

Komentari

минусчић :)

pa mozda bude takvih, ali danas ima svakakvih imena i prezimena, sto ne bi i ovo, ali za ovo obicno ide minus. facebook je ovde tabu tema

Pa, sta da radim? :) Napisao sam ono sto mislim, ni ja ne odobravam sto je stanje takvo, ali avaj. :D

Imas pravo, Kartmenovicu. Ali, zar ovde ne bi trebalo da nema tabu tema? Kao sto sam anti-fejsbuker, tako sam i antitabutemista. :D

није лице књига табу тема....него је прежвака и досадна и глупа и све најгоре тема...!!!

Ma... Vukajlija je recnik slenga. Fejsbukovic moze da bude rec slenga. Valjda je poenta obogatiti recnik novim recima. Evo, ja proverio, i u levom gornjem uglu pored VUKAJLIJA pise recnik slenga. :)

naravno, mada na drugo citanje i nije lose. malopre nisam video primer za kasandru preko mobilnog, nije mi delovalo celovito, nisam ni ocenio (tehn razl). ali ovo ce verovatno biti medju romskom populacijom popularno, cim vecina sazna za fejs. ma i to sto kazes, rusi tabue :-)

Ma, FB jeste sranje, ali Fejsbukovic moze da bude podjebacka rec za onog ko visi na njemu po ceo dan (na FBu, ne na necem drugom). :)

Intersantno zapažanje, od mene Plusović.