Prijava
   

Filip Višnjić bi to bolje odradio

Ovaj izraz je najviše u upotrebi na gradilištima. Koriste ga majstori svih profila kao sredstvo za osporavanje kvaliteta rada majstora koji je učestvovao u procesu gradnje pre njih.

Jednostavno doš'o čovek, otaljao svoj pos'o i otiš'o, a tebi napravio karambol i znatno otežao tvoj deo posla. E sad, što bi se ti mučio i ispravljao tudje greške? Jednostavno problem proslediš sledećem grešniku, pa neka se on jebava. Malo će da te psuje kao i ti svog prethodnika, al' tebi za to šište jajca.

Zašto baš Filip Višnjić? Jednostavno, zato što je bio slep. Mogu se čuti verzije i sa braćom Matić, ali nije to to. Fića izrazu daje odredjenu težinu.

Malterdžija: Vidi, vidi ovo! Jao, pa jeb'o te onaj koji te ozidao tako krivo! Pa koja je to stoka ja ne mogu da verujem. Po ceo dan piju, nijedan zid nema da je normalan. Pa Filip VIšnjić bi ga bolje ozidao. Eto, i sad ja treba ovde da gubim vreme i da ispravljam tudje greške. Ma boli me džordan, nek se moleri jebavaju posle.

Moler: Vidi, vidi ovo! Jao, pa jeb'o te onaj koji te omalterisao tako! Pa koja je to stoka ja ne mogu da verujem. Po ceo dan piju, nijedan zid nema da je normalan. K'o Crnu Goru da gletujem, planine i kanjoni. Pa Filip VIšnjić da ga je malterisao, bolje bi ispalo. Eto, i sad ja treba ovde da gubim vreme i da ispravljam tudje greške. Ma boli me boban, to mu je što mu je, pa kako ispadne.

Komentari

Da, kvalitetan majstorski izraz.
Samo ispravi ovo na početku

srdestvo

+++

ispravljeno,fala džone,mali džone.

Alelujčina, oče, a-le-luj-či-na +

Alelujčina, oče, a-le-luj-či-na

nije prosla bas ko sto sam se nadao.
zafalnica.

И онда се испостави да си то ипак радио ти и да си био пијан па се не сећаш. :Д +

Дрогирана Веверица

slusaj drogirani,ako me jos jednom dirnes u majstorsko umece,ima da ti napravim karambol kakav nisi doziveo jos,cujes?lolololo