Prijava
   

Filipo,Pipo Inzagi

Čovek koji je majstor pozicioniranja u fudbalu,i svaki gol je dao iz ofsajda,ili mu je lopta pala tačno na nogu ispred gola i on ju je ćušnuo u gol. Po mnogima srećnik,ali to je umetnost,prevariti i sudiju,i preći "ofsajd zamku" i dati gol. Samo po sebi je umetnost. I nikad u karijeri nije dao gol izvan 16. metara.

Mnogi spekulišu da je srećan onaj ko se rodi 29. februara,na prestupnu godinu,ali Filipo Inzagi je toliko srećan da se može reći da je rođen 30. februara.

Komentari

To je sigurno jedan od najkorisnijih igrača koji su ikad igrali fudbal. Nevezano samo što daje dosta golova, kakvi su takvi su al treba se naći u toj situaciji, a on osećaj za te situacije ima na pretek. Al kolko taj čovek pretrči na utakmici, kolko on razvlači protivničke odbrane svojim kretanjem i tako stvara prostor za druge, to je tek umetnost.

Инзаги, поштанско сандуче рођено у офсајду какво јесте, је и даље један од мојих омиљених играча. Давао је он лепих голова, ово је само засепљен поглед на њега. Да је офсајдер, јесте. Али лепо рече ППП.

Не кажем ја да га не волим. Он је мени омиљен играч. Такав човек се рађа једном.

Пипо велики маг фудбала! +