Prijava
   

Film "Šišanje"

Domaći film koji verovatno nikada neće biti ni objavljen, a među omladincima se iščekuje kao pobeda fudbalske reprezentacije protiv Holandije na velikim takmičenjima. Film je navodno kontroverzan zbog ekslicitnih scena nasilja i veličanja nacizma. Dakle, radi se o mladom "nerd" štreberu koji postaje vodja skinhead - hooligans ekipe (WTF), čime bi film bio prvi takve vrste u Srbiji. Pošto se pretpostavlja da film imati veliki uticaj na mlade (maloletnike) stalno se odlaže njegov "relase date" iako je navodno snimljen 2006. a od tada je u montaži. Ako se neko seti da je posle "Rana" svaki drugi šaban sebe nazivao Pinki ili Švaba, možda se i može pretpostaviti da će se povećati broj šišanja do glave među omladinom, a to se nikako neće tolerisati u Evropskom razvoju Srbije.

"Brate, gledao sam na Youtube-u, mnogo jak trejler za film"
"Koj?"
"Šišanje, aj mi skini ti znaš to"
"Nije izašo još"
"Kako bre nije, pa pročitao sam da je snimljem 2006."
"Jebiga."

Komentari

Haha pola scena je iz "Šejtanovog ratnika"... Toliko o tome da će film ikada izaći. :)

pa sta onda lazu narod koj moj?

Претпоставио сам, један другар скинс ми стално шаље неке петиције о приказивању овог филма, што кажеш, кад је било онолико Пинкија и Шваба, после овог преплавили би нас Хермани и Јиргени +

Ne brate, nego su samo isti glumci iz Šejtanovog Ratnika, gistro šatro nastavak...
Inače, film k'o film nije loš, ali nijedan muvi ne treba uzeti ozbiljno...

gledao sam film, ok je...

i ja sam gledao film.. nije u redu da ocenjujete nesto sto niste ni videli. -

Gledao sam film,film je poucan za mlade usijane glave,verujem da ce ih ovaj film ohladiti. Vi koji niste gledali ne mojte pricati napamet jer film pokazuje kako se manipulise mladim ljudima tako sto im se jeftino prodaje nacisticka ideologija.naslov filma ima vise znacenja,moze se shvatiti i kao da ti mladi nacisti ispadaju magarad,i mozemo bukvalno jer skinsi se kratko sisaju.