Prijava
   

Filozof

Čovek koji zna puno reči sa mnogo slova.

"Uistinu fascinantan digestivni sfumato pulsirajućih kontura, estetički ostrakizam kao posledica mondijalnog konzumerizma, prosto jedan ekspandirani, monetarni zašto ne reći i montirani proces koji dovodi do digitalne i intuitivne koncesije na onostrano. Očigledan je napor da se utilitaristički desakralizuje epistemiološki jaz izmedju, optimističke ideologije i sekularizovane imaginasije. Takva dijalektična kreacija nominalno manifestuje minimalistički izvedenu profilaktičku simfoniju u gro-planu."

Komentari

Au, covece. Neverovatno. :D +

Treba ovo procitati, a Boga mi i smisliti. :))) +

haha, obozavam filozofe, i rado idem na tribine, nekad ni oni sami ne znaju sta su rekli kad zavrse svoje izlaganje, obozavam face koje sloze nakon neke "besede", a jos mi je zanimljivija reakcija publike koja nema pojma sta je "pisac" hteo da kaze, ali zato ozbiljno klima glavom... haha kad se samo setim :) bolje od svake komedije, jedva se suzdrzim da ne "puknem" od smeha tad :)))

ma bole me uvence da ovoliko citam ovo. dovoljna mi je bila defka da dam plus...

Ово беше из филма ''Седам и по''?

Pa da, nešto iz "Sedam i po", nešto iz serije "Otvorena vrata" nešto iz knjiga i tako, zato sam text i stavio pod navodnike. U principu to je sve jedno veliko nista. :) Al' u tome je i čar...
p.s. Bože, kad se samo setim kolke je probleme, zbog toga, imala moja profesorka srpskog u srednjoj školi... većina radova mi nije bila ocenjena. :)