Prijava
   

FK Zemun

Fudbalski klub iz Zemuna sa renoviranim stadionom i kapacitetom skoro 10.000 mesta. Navijači ovog kluba, poznati Taurunum Bojsi, su pored toga što su poznati kao velike kavgadžije, poznati i kao veliki idioti. Kada su Braća Karić preuzeli ekipu, renovirali stadion, napravili normalnu stadionsku kafanu i igrali u Superligi, opozicija, na čelu sa navijačima je rešila da je Zemunu mesto u Ligi šampiona i revoltirana lošom igrom, izbacila Kariće iz igre (pritom iskopavši direktoru kluba grobnicu sa krstom i njegovim imenom) pod izgovorom - finansijskih malverzacija. Sada ovaj renomirani klub ide iz beogradske u prvu srpsku ligu i samo potvrđuje koliko ljudska glupost, bes, obes i idiotizam mogu da odu daleko. Od tada više nema nikakvih finansijskih malverzacija, s obzirom da klub nema ni prebijenu kintu.

Komentari

al su bili ubedljivo prvi u beg ligi. a znas kako je-bolje biti 1. u selu nego zadnji u gradu. valjda su to hteli da kazu navijaci.

Moguce... a imali zaista vrlo zajebane protivnike - narkomane sa Zvezdare, blejace sa Novog Beograda, kamiondzije iz Bataje...

Ababoviću,bravo za definiciju...
Ja sam baš mislio kako neki napaljeni klinac opet veliča Zemun i predlaže ga za prestonicu,jer,jel'te sve najbolje što je Srbija ikada imala-Zemun je dao.
KAd ja tamo a ono međutim...

Ne serite...Jebali vas Karići...Zar još ima ljudi koji vjeruju u dobročinitelje i vizionare srpskog fudbala...

Ababovicu, znas da postujem vecinu tvojih definicija, ovoj se ipak moram usprotiviti.
Ne navijam za zemun, sa vozdovca sam i pravo da ti kaze cvile mi jaja za Munze. :)
Ipak, bavims e na neki nacin fudbalom, pa znam sta se desavalo i sta se desava u Zemunu.
Navijaci su se sa pravom usprotivili Karicima jer su doveli klub do bankrota - verovao ili ne.
Klub , zbog dugova koje su Karici napravili ranije, nije dobio dozvolu da ucestvuje uy kupu UEFA prosle godine.
Sadda su na celu kluba Nikica Polic i njegova dva burazera.
Inace, Zemun i Rad su jedina dva kluba u BGD pored Zvezde i Partizana da imaju organicovane navijace i navijacve koja idu na gostovanja. Tako da nisi upravu tebrex ;)

Sta li bi bilo sa munzeom da su ga uzeli Jezdimir Vasiljevic i Dafina Milanovic bokte mazo :)

zapravo, istina je da niko za vreme karica osim njih nije primao platu u klubu, da je njihovo rukovodjenje rodilo odlazak u trecu ligu i da navijaci nisu morali da budu nostradamusi da bi to videli.
vrhunac je bio strajk igraca. dovoljno je reci da je u strajku bio i tadasnji prvotimac aleksandar nedeljkovic (sestric bogoljuba karica). :)

To jeste :) Ali opet, navijaci ih oterali u stilu "mars lopovi",... a onda je nastupila renesansa kluba.

bogoljube ti si? :)
karici nisu ulozili dinar, a ne renovirali stadion, nemoj to da pricas smejace ti se zemunci, tu su bili samo da bi nedeljkovic igrao, kao sto su bili fk radu sponzori jedno 3 meseca preko alco banke kad je njihov mali bio u radu, posto nije odigrao tamo ni minut, prestali su da budu sponzoru i bacili sapu na munze.
a u superligi su zemunci igrali pre karica tako da je reakcija navijaca normalna. sada im klub vode bivse legende i pravim navijacima je nebitno ako igra klub i petu ligu.
mali klub - veliko srce, imaju tu parolu i to je skroz ok.