Prijava
   

Flaster

Jako navalentna osoba, što bi rekao Miško Zalizani da nisam intelektualac rekao bih dosadna. Koliko god se trudili da je otkačiti, jednostavno je nemoguće. Bilo da je to neka bivša riba, poluretardirani rodjak, ili ortak Nebojša(Šone, brate, Šone, Nebojša je malo pederski) jednostavno ne odustaje i po svaku cenu želi da bude u vašem društvu i ne prihavata NE kao odgovori.

-Flaster: E bracki, idem i ja s vama vešeras u zezanje. namig

-LIk 2:O čemu pričas idiote, kakvo zezanje, kakvi bakrači? Večeras mi se prasi svinja, spremam babine, ne mrdam iz kuće.

-F: Ma daj, batice, pa rekao mi je Šomi da idete do one nove diskoteke u Krnjači, biće ribica, mojne sad da mi se praviš nevešt.

-L2: (O jebao ga otac ludi, garant mi se sveti jer sam mu u četvrtom osnovne izgubio CD od Fife 2004) A to, ma nije to ništa bilo sigurno, mi to ovako nesto pričali.. E Mare, moram da palim, čekaju me rodjaci na slavi..

-F: Čekaj, zar nisi rekao da ti se prasi svinja? Znači ipak ideš i ti..Opaaa jebemo potapamo...Dolazim po tebe oko 11...

-L2: O jebote, kakav si ti flaster...Da, idem i ja...

-F: Kakav taster brate, šta pričas ti, ne kapiram ništa? Opet si pio neku drogu?

-L2: (na ivici nervnog sloma) Zaboravi, brate, idem... (u sebi: da se preselim u Tadzikistan samo da te ne vidim više nikad)