Prijava
   

Foks Molder

Jedini detektiv na svetu koji proučava paranormalne pojave,a da se niko od njegovih nadređenih nije zapitao za njegovo duševno zdravlje.Samouvereno i "empirijski" dolazi do zaključaka o postojanju vanzemaljaca,vampira i čupakabra,što dokazuje njegovo poremećeno psihičko stanje.Analizirajući njegovu ličnost možemo videti da su kod njega prisutne odredjene psihoze kao što su šizofrenija i paranoja.Veoma česte halucinacije ukazuju na ugroženo psihičko zdravlje,a sumnja se da su posledica duge nejebice.

U Americi
Molder : Sumnjam da je ubijeni žrtva El Čupakabre mitskog stvorenja iz Srednje Amerike.
Skiner : Jel imaš neke podatke za te tvrdnje?
Molder : Kako da ne,kod žrtve je pronadjen ugriz na vratu,a i stanovnici kažu da se Čupakabra probudio iz svog dugogodišnjeg sna.
Skiner : Moldere,dobro urađen posao.Moramo da obezbedimo regiju(Zove Swat)

U Srbiji :
Inspektor Petrović : Pronašli smo žrtvu u Maloj Moštanici ima ugrize na vratu,sumnjam da se Sava vampir probudio?
Komandir : Šta kažeš Sava vampir?
Inspektor Petrović : Da,da tačno se vidi sto posto sam siguran da je vampir.Sinoć kad sam se vraćao sa zadatka video sam ga kako leti iznad mog automobila.
Komandir : E,pa onda moramo da obezbedimo tu oblast.(Zove Lazu Lazarević)

Komentari

Prezime mu je zapravo Mulder, ispravi... Inače +

+

Samo ispravi, nije chubakabra nego chupakabra.

Dao sam minus, zbog toga sto nisi pazljivo pratio seriju.

Chupacabra = Goat sucker, que no?

Otaku,gledao sam seriju i ovo nije hejt protiv serije.Samo kad pogledas,koliko paranormalnih prica,a svi se ponasali kao da se nista ne desava :D

Iskren da budem, meni je Foks jako ubedljiv lik kada pocne da objasnjava paranormalne pojave, nek mi kaze da je guzicu moje cincile zaposeo djavo sa onom facom i intonacijom, ja cu ga pitati "posto je isterivanje?" :)

ahahha e pokido sam se na primer. +++