Prijava
   

Fond "Mila"

Na stranu to koliko sam zgadjen mučenjem jadne zivotinje, imam osecaj da ce silna novcana sredstva, prikupljena preko dinarskih i deviznih žiro računa i akcijom prikupljanja para u školama, biti najverovatnije proneverena ili potrosene na gluposti.
U slucaju da grešim ne pristajem na ništa manje nego na proteze od platine sa noktima od Svarovski kristala ili ružičastog cirkona.

Komentari

meni ta mila više na nerve ide. ok, jeste strašno, ali jbt koliko mučene i osakaćene dece ima u ovoj jebenoj zemlji, sa' ću ja da se potresam zbog jednog psa...

a to je ono kuce,a?
ako jeste ondak pljus - iz sazaljenja prema kucetu, ne prema definiciji.

taj rad
nek uspavaju to kuce i gotovo. Stvarno mi idu vise na kurac, sto rece decko iznad, koliko bolesne i osakacene dece ima u Srbiji, kojima je potrebna pomoc, a ne da se kupuju proteze za kuce.
Jbte jos ga i predsednik usvojio. Bolje da usvojio neko unesreceno dete, nego kuce bez nogu.

PARDON

treba da ide: "cura iznad"
nisam video :)))

morgothmir, pa to ti i kažemo! :)

necro, ja nisam dečko, ja sam devojcica.. al biću sve što želiš :P

izvinio sam se :)

izvinjenje prihvaćeno :))) :P

Taj fond će verovatno skupiti neku sitnu kintu, pa će pokretači svega toga da se busaju u grudi kako su prvoborci borbe za prava životinja, jednom rečju - marketing.
+

All true i u potpunosti se slazem, ali.. nije defka.

Rece mala veverica bez i jedne definicije.

Predlog :
imam neko cveće, baš me nešto mrzi da ga zalivam. Osećam neke čudne porive u sebi....ajde da ga neko usvoji ....ne morate pare da mi dajete, samo mu pomozite.

Možete da pozovete i B92, ne smeta.

Mislim, nemoj neko običan da se javlja; ovde je humanost na delu. Može podpredsednik vlade, guverner NB, predsednik upravnog odbora JAT-a, NIS-a i sl.

Boranijo, odstupi!!!

Ja sam uložio sve bogastvo u fond Mila.

Plus