Prijava
   

Ford Escort

To je nešto što bi trebalo da se nazove automobil ili ti prevozno sredstvo a za šta ja nemam hrabrosti da izgovorim.Poslije tolikog paljenja na guranje,zamjene djelova,varenja podova,pragova,ostajanja u drugim gradovima jer me je taj isti ostavio pokušao sam da nadjem adekvatan naziv za to čudo koje jos uvijek leži u mom dvorištu i vreba novu priliku da me neprijatno iznenadi i nije mi pošlo za rukom.U prvom momentu,po samoj kupovini tog istog učinilo se to kao dobra investicija s prihvatljivom cijenom i malom potrošnjom s obzirom da je dizel.Al ne lezi vraže ,muke su krenulo pa je sve ono što se u tom prvom momentu činilo kao dobro već u prvoj sedmici palo u vodu.Još bih naglasio to da to čudo vjerujem ne bi ni ušlo u moje dvorište da nije bilo moga oca kog sam iz ko zna kog razloga opet poslušao i gle čuda,ni prvi ni zadnji put se pokazalo kao pogrešan korak.

Otac: Evo ga sine,to je ono pravo!
Ja : Ali stari,pa to je 86-to godište,staro je to,pa starije je čak i od mene!
Otac : Šta ti znaš sine,Ford je to,pravo auto,pa to troši kao upaljač,a pogledaj i koliko je para,znaš li koliko ceš uštediti!?
Ja : Ok stari,kako ti odlučiš,samo budi spreman na to da placaš popravke u koliko to bude potrebno!
Otac : Ne brini ti sine,radiće on kao nov!!

Komentari

не знам како да оценим ово. Имао сам пар година управо таквог дизелаша, ознака ласер, 1.6. Лепо ме је служио да не грешим душу,али кад је једном заковао, заковао је за сва времена.
ај плус

Hvala za plus.Imao sam i ja lijepih momenata s ovim,al više je ovih koje ne želim da pamtim,vjeruj mi .. :) Ti si sigurno naletio na dobrog,vjerovatno očuvanog..

хаха,ма де добар, лепо кажу - форд није ауто:-)
поготово матори ескорт дизел, коме треба и до 10 минута док грејачи не одраде посао зими.
мада, недостаје ми понекад

Imah jednoga :(