КК Црвена звезда

1. Dzoni oces na tekmu brate da uzivas u spektaklu?

2. Maćko za vas je to spektakl, za mene rutina.

3. Biće vrhunski petak, prvo tekma u pivnici, posle idem na svirku da slušam ove budale.
    https://www.youtube.com/watch?v=PXufi2KjIE8

4. Pa rutina je kad je redovno lepi a nesto sunjam da ces onda ici narednih par godina ;)

5. To jeste tačno. Ako ne bude narednih par godina, ispašće iz rutine, a ako se sredi, nastaviće se ta rutina. Ništa pogrešno ne rekosmo ni ti ni ja :)

6. Hoćeš moći ti da ideš na tekmu?

7. Nešto se ne sećam da im je rutina Evroliga u Areni sa bratskim timom.

8. Što nema zviždanja Gusti, pa ne igraju sa Zvezdom?
    :)

A jesi vickast, Krasni oktobar vas čeka :) Ako ispadnete sad, idete u evročelendž kup sa ekipama san marina i lihtenštajna? xexe

9. Nešto se ne sećam da im je rutina Evroliga u Areni sa bratskim timom

Kako nije? Makabi, Fener, Asvel.... Sve su to bratski klubovi.

Sto se tice navijanja, ionako je sranje prethodnu tekmu bilo, penju mi se na karu sa izborom pesama , skandiranjem itd. Sto se tice zvizdanja, zabrani ti nekome odzdo da zvizdi ako bude napeto. Mislim kapiram da 90 posto ljudi zna sta je i kako je, da ce da tapsu kad se predstavljaju igraci itd, ali najjace ako ima 2-3 min do kraja i ako je egal, da nece neko da jebe majku Spanulisu ili da im zvizdi.

10. Trebalo bi da cu moci, u cetvrtak mi je kontrola pa cu znati tacno...

A sl cetvrtka skidam i konce i drenove tako da u atinu idem garant

11. Jaka Blažič jaka Zvezda pozz

12. ali najjace ako ima 2-3 min do kraja i ako je egal, da nece neko da jebe majku Spanulisu ili da im zvizdi.

Bice egal ali ne i neizvesno...nece biti potrebe za tim. I bice fer plej tekma(ako se neka budala ne izdobija).

13. levenflick

Priča se da dolazi i Tonka u petak

Тако су рекли и да Путин долази, па није бијо, а ја сам дошао само да бих видео Путина :((

14. јебени психопата

да ми искочи из неког мрака усро бих се у гаће буквално

15. Prosto se sama namestila, nije mogla bolje

16. Ljudi, razmisljam sada citava 2min i ne mogu da se setim da smo imali boljeg pleja od fazon Vujanica koji je bio covek-tim.

Skuni i Kuk su bili dobri ali nekako mi vise legao MW...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.