КК Црвена звезда

1. Oly bez Lodžeskog, Printezisa, Dardena... mogli bi da ih dobijemo, a? Ja zadovoljan s pola koša

2. Cim ovako rano postujes garant cekas u redu za karte... :D

3. Ma jok, na poslu sam... kamo sreće da je to u pitanju! :) A na spektakl ne mogu ni pod razno, prezauzet sam ove nedelje :(

4. E jel moze u Red Star shopu da se uzmu karte, jel zna neko? Posto idem do elektrodistribucije. Ako ne, onda cu zapalim u onaj Eventim prekoputa Bucka... Mamu im jebem, sve ove knjizare i Win winovi sto su ranije prodavali, sad kao ukinuli, ''sef nas je postedeo, jupiiii''.

5. Gde pise eventim tu moze, za ostalo ne znam...

6. Ja sad uzo karte, ostalo ih je još jako malo. Za nivo 400 (gornji prsten) ostao samo jug.

7. Do koliko sati radi Eventim? Uzeo bih mesto u loži.

8. Karte su rasprodate za sat vremena, mene usralo. Jos kao lagano krenuo, guzva u beogradskoj do meka fazon, i odem do skupstine i tamo cekao 45 min. Dok sam dosao na red, ostale samo od 1200 i 600, ja uzeo belu lozu. Mislim da su rasprodate sve, jer kad sam ja uzimao, onako koliko sam mogao da provalim, ostalo je jos max 500 slobodnih mesta.

9. Ko vas jebe, godisnja bila dzabe

10. Ot'šo oko 9, bio treći u redu. Kontam da jedini ja od onih što su poranili nisam kupovao ono gnezdo gore.

11. Poslao sam ortaka iz Bulevara da mi uzme karte. Mora da ima loža jebeš mu mater, nije valjda tolika navala.

12. Au kurac krasni, moraću da potegnem onda veze u Telekomu preko ćaletove prijateljice.

13. Fala care, poslao sam sada drugog ortaka da mi vidi za karte. :D Bzv mi da opet cimam coveka.

14. https://www.facebook.com/crvenazvezdasd/photos/a.215054851888752.51744.212955815431989/832485656812332/?type=1&theater <3

И морам да кажем да ми је много моронски то што захтевају да се не звижди током игре. Не звиждим ја нпр. Валенсији или Дубљевићу зато што их мрзим, боли ме курац и за клуб и за играча, само се трудим да помогнем свом тиму. То што према Олимпијакосу или Спанулису имамо некакве симпатије, није разлог да не користимо предности домаћег терена. Једино с те стране ми је драго што нећу ићи на утакмицу, мада се надам да ће већина звиждати кад буде требало.

15. Kaka su ovo sranja da se ne zviždi jebem vas retardirane u mozak huliganski. Šta kurac kao bracka patrijotska ljubav, mrš u pizdu materinu, i ja sam brat, i ja imam pravo da pobijedim, a kad Spanulis bude punio na minut do kraja sa slobodnim bacanjima vi sjedite ko u pozorištu i nemojte zviždati pičke jedne maloumne. Kakvi idioti jebo te kreč

16. Мрљо и ја се сложили, значи добијамо Олимпијакос.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.