Automobilizam

1. Znam, nego ne mogu naći. A neverujem, seru oni dosta.

2. Lupetaju, nerealno je to. Vidiš čak i po Seatu i Miniju da je malo prodato, a jako su popularni. Leksus znam da firme uzimaju sve više i više.

3. Tesko se zivi...

4. Inace jebe Merc prejako. I Bmw, ali nova petica nije nesto jbg.

5. ne da im mercedes podatke

6. Jel to onaj isti klinac od pre 2-3 meseca što si kačio xd

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8pZwmY_460s.jpg

hahaha

7. Ne, ovo je drugi. Ili možda bolje reći deveti.
    Ne bih da ispadne kako sad trebaju svi voziti 200, ako mi vjeruješ ovo sad auto nijesam ni probao koliko max može razviti, ali dobar put je, nije strašno koliko naduvaju to ovi, u novine lagano izlazi.

8. Hahha, a jbg, al ne bi trebao baš toliko brzo da vozi sa 18 godina, dese se neke nepredviđene stvari na koje ne zna da reaguje. A kakav je put nemam pojma, nisam bio tamo.

9. Ok kontam ja da ti poštuješ ograničenja i svaka čast, ali nas većina mora probati auto :D

Ne velim da ga ne treba kazniti, takav je zakon i to je to, nikad se protiv kazne bunio nijesam. Ali kolektivna uzbuna novinara i javnosti zbog često kratkotrajne vožnje gas u patos nastale zbog nabijanja presretača u gepek jako nervira.

10. Ma probam kola i ja, ali ih na autoput isteram, a ne na mestu gde je 70 ograničenje da ga garim toliko, uvek ima neki razlog zašto je ograničenje tu, izleću životinje, druga kola itd.

11. Pa ni nemaš ođe preko 80 niđe, nemoj zajebavat.

12. A jes' sad, nema autoput? Znam da su nešto najavljivali još pre 7-8 godina. Nisam bio u drugim delovima, samo sam iz pravca Dubrovnika bio u Herceg Novom i u Budvi malo. Ona magistrala je očaj pomalo, na mahove prepuna kratera nekih.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.