KK Partizan

1. Ma koliko želeo da ostane, ne mislim da bi mu donelo išta u razvoju. On je ovo prerastao. Treba da ode u nekog evroligaša, tipa Makabi, CSKA (sve sem Barse govnjave ciganske) gde neće biti prva opcija, da malo privikne ako već hoće u NBA.

Meni se najviše sviđa što je on ovoliko naložen i nadrkan, preslikan Danilović. Bole ga kurac za statistiku, broj šuteva, promašaje - samo jebi, uće sledeća. Ovde mu to prolazi, ali pitanje je koji trener će to da dozvoli (promašaj sa 9 metara u 15 sekundi napada je klupa bilo gde), i mada ne bih voleo da ga ukrote i pretvore u nekog "spot up" beka ćoškara, bilo bi zdravo za njegov napredak da prođe kroz to.

2. oftopik
    al' pravimo opasnu invaziju košarkaška u Turskoj
    VRAĆAMO ZA ROPSTVO
    SPORTOM PROTIV ISTORIJE

3. Predražinjo
    Grobari čestitam na zasluženoj tituli, streptomicin ste, nema šta.

Nevidjena blamčina za Cigane ona prozivka za Bogdana ustašo... a ovo za pehar neću ni da komentarišem, dno dna.

Koliko samo povoda za GTR da nas isprskaju sad.

U zdravlje, živi bili.

Fala Predrazinjo, majstore.
    Zao mi te ko coveka sto te neko zajebao da navijas za pogresan klub pa ne mozemo da slavimo sad zajedno, al si i dalje ljudina za primer. Iako imas nesto sa Batocinom, ne znam sta lolo
    Srecno u EL, pa makar mi ni ne igrali.

4. A napisacu sutra ili prekosutra osvrt na ovo finale pre svega,ali i sezonu, sad necu nista, ocu da izbacujemo najgori djubar jer smo tako u mogucnosti

5. Treba da ima jedna kamera koja prati Nesu Traumu u clutch situacijama.

6. promašaj sa 9 metara u 15 sekundi napada je klupa bilo gde

I meni je odmah Teo pao na pamet, s tim sto je Bogdan vec sad disciplinovaniji i uravnotezeniji od Tea. Nema njegovu lucidnost, naravno, ali lucidnost i nije najcenjenija osobina za beka sutera.

7. Inace, posto mi je jedan od hobija da posmatram ljudski govor tela i da na osnovu njega prognoziram buduce poteze pojedinca, moram sa vama da podelim jednu stvar:

ZNAO SAM DA DOBIJAMO TEKMU ONOG TRENA KAD SE TADIJA DRAGICEVIC NA KLUPI UHVATIO ZA GLAVU I SLEGO RAMENIMA NAKON STO JE U PRETHODNOM NAPADU NA 67:60 ZA CIGANE PROMASIO OTVORENU TROJKU!

Jednostavno sam znao da ce takva energija dovesti do njihovog padanja i da ce lopta koja udje u FMPov kos u sledecem napadu predstavljati pocetak kraja za musave.

8. OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    PRSKANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9. Стоји све оно што је написао Предражињо, па да не понављам безвезе. Додао бих похвале за Богдановића, можда некима није јасно (па се смртно увредили због оне исхитрене изјаве), али ја тог дечка нимало не мрзим, иако јесте размонтирао тим за који навијам. Колико сам схватио, за Грега Поповича се још не зна да ли ће наставити да ради или ће се повући, тако да су мале шансе, али стварно бих волео да га видим код њега у СА.

Честитке на титули.

10. Pavle Knežević ‏@PavleKn 31s
    Neko sa akreditacijom (ne poznajem čoveka) je prošao pored stola, uzeo ga i odneo na tribinu.

Sedma sila u sluzbi jednog coveka.

11. Kakva je situacija za Žofrijem, Vestermanom, Milosavljevićem... Ko od njih ima važeće ugovore? Ko ide, ko ostaje?

12. Жо и Лео имају још једну сезону, али је још питање ко ће да остане.

13. I da ne zaboravim: ZOFRI ZVAO DRAGANA DA ZAJEDNO PODIGNU PEHAR!

#nismoisti

14. Grobari, iskulirajte price o ugovorima sad. Opustite se bar 1 dan!

Elem

Pavle Knežević ‏@PavleKn 1m

Dule kaže da je imao ponudu Panatinaikosa ove sezone, ali kaže da su mu planovi za sledeću sezonu vezani za @kkpartizan

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.