KK Partizan

1. Čestitke na tituli, bolji ste nema šta, mi sa ovakvim trenerom teško da možemo ikakav uspeh da napravimo. Dule je mag. Zna da napravi pritisak, da rastereti igrače, da isprovocira protivnika. Svaka čast, mnogo je psihički jak što prenosi i na svoje igrače. Još na početku sezone ih rastereti pričom da šta bude-biće.
    Bogdan je klasa. Sramota me što ga ''navijači'' (koji inače ne dođu na najbitniju tekmu u sezonu jer im je izgovor da su srbski klub, te Elmedin Kikanović itd), prozivaju. I neverovatan transfer blama za onaj pehar. Sačuvaj me bože. Samo smo dali povoda da nas tovarite još dugo dugo. Kapitena umesto da raskomada rulja dok im je još pri ruci, oni ga slave. Ma tuga...

2. Gmudo je l' ovo realno? Je l' to stvarno neko napisao?

3. RSB forum. Al mislim da je ipak malo ironicno. Ili bar zelim da mislim da jeste.

4. dajte onaj link od SOS-a?

5. Na ovom snimku Ristovića na SOS-u meni se učinilo da Davor kaže "pljujte ili psujte Duleta"... Bolesni ljudi u svakom slučaju... Znam da ni u ovom slučaju mediji neće pridati značaj skandalu i bruci koja se desila, dok bi u obrnutom slučaju sve ključalo od osuda i mržnje.

I ja sam isto čuo... Još je i gestikulirao kada se Dule približio tunelu u fazonu - evo ga...

Ako je ovo istina, onda mi nas "ludak koji je zreo za psihijatriju" ima svako pravo da radi sve sto radi..

6. Ahahaha RADONJA IZJAVIO DA JE NJIHOVA FORMA BILA ODLICNA

7. Daj bre Bogdan leži na parketu i ovi ga gađaju. Sve je tu jasno.

8. Pičketina, kakva neprijatnost, čergar klasični, HEHEHEHE ETO VAM PEHAR, OTELE SUDEIJE, JA DAO TROJKU KACMO IGRALI 5 NA 3.

9. Ćoki sada kući jede stolicu

10. Coki bije andjusa jer je tako u mogucnosti.

11. Neša sada kući tuče porodicu