KK Partizan

1. Pa kao će donirati, ali ko će ga znati šta je tu istina.

Vrlo je verovatno da se desi ono što je Truć prekopirao sa nekog foruma na nekoj od prethodnih strana za Pavlovića i Pekovića.

2. Добро дошао на тему и на форум. Потврђено је, било је на навијачким форумима од стране налога иза којих су корисници блиски управи. Не знам шта хоћете више од тога?

3. Е, да, масти, добро си ме подсетио. Треба поновити:

Чуо сам од једног члана управе да између Пековића и Павловића има договор. Наиме, Пековић ће плаћати Павловића да игра у Партизану 3-4 сезоне, па ће онда кад Саша оде у пензију, он плаћати Пекмена да овај игра исто толико. На тај начин клуб неће имати никакве трошкове, а и један и други ће зарадити паре! Тако да не треба да се секирамо, браћо Гробари, Дуле зна шта ради!

4. To kao onaj vic o Muju i Hasu kad su nasli govno.

5. dal je ovo moguce jebeno, tek sad procitah

6. Nikola Peković šalalala, firca Gogu Sekulić šalalalalal

7. Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, još ako dođe dobar plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
    Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
    To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

8. TO ĆILMO LUTKO
    Jel vidite kolko nas voli prvo postuje na našu temu.Zbog reprezentacije.

9. Да нисам писао овде не би били вицешампиони светааа :)

10. I to ovaj koment sa b92 lol

Evo i ja prvo na vasu postujem, zbor reprezentacije.

Pseto88

11. Иначе, јачи сте и ове сезоне, касније правим анализу за 2015 год.

12. Je l' džoni odbanovao tilma?

Izviniću ti se za ovo ako se nekad upoznamo, al' zbog ovog poteza se najedeš govana umesto ribe i baklave večeras, eto tako.
    Sad tumačim šta te je nagnalo na ovakav potez, da li ti je falio neko kome možete da se podsmevate, šta li, ali dobro, neka vam ga jeb'o vas on.
    Ako nisi onda se odmah izvinjavam, pozz

13. Збогом титуло, дошо овај баксуз.

14. Александре, Ацко, чему грубе речи на највећи кришћански празник. Опусти се, пронађи оно људско у себи..ма колико дуго тражио.

15. Coa to sam vam doveo pojačanje za TOP 16.

16. A i cimali ovi sa B92, da malo popusti pritisak koji je tamo izvršio :)

17. Johnny Kurajber

Coa to sam vam doveo pojačanje za TOP 16.

хахаха ја сам четворка људи, увек сам хтео да будем јака четворка.

http://static-1.mojnet.com/foto42621-22009-1668669/slika-1668669.jpg

18. Tilmo da su te dočekali rakijom i pogačom na našoj temi kako dolikuje mi bi još i imali neke šanse za titulu, ovako je sve bespovratno izgubljeno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.