Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kakav Vilijams, jeste videli Teparinu asistenicuju.
samo da vam kažem da ćemo vas sad jako penetrirati
pozz
sve najbolje inače
Koliko puta da vam kažem nije penetracija ako gurate čmar na nečiji kurac cccc
Pozz
Ja ne verujem koliko se foliraju ovi igrači Metalca.
još imam ekskluzivne fotke kako se Dule napija sa majkom Željka Joksimovića haha
ZOVEM INFORMER
Bandi jel čuješ kako se navija na -8 3 minuta pre kraja u valjevu loooooool
Nemoj tako Dušane, ipak nismo bacali papke.
Rutinski na kraju ko što sam i reko
mada teže nego što sam očekivao
Pavlović je šef košarke. ŠEF!
ma ne mogu ni poluvreme dizdržim u hali, 10% ljudi zna šta su košarka i Metalac, ostali slikaju selfi i pojavljuju se jer je, jelte, kul
JEBI METALIKOA!
Dobro polako, jebiga. Mora neko vreme da se ima nekih uspeha da se to malo primi. Nije dugo bilo basketa nekog ozbiljnijeg u Valjevu. Par godina i da vidiš promenu.
Zanimljiv meč, rutinski prelomljen na kraju.
jeste, u pravu si, al' mene nervira to pojavljivanje sad kad je ABA a pre nikoga
al' dobro, bar zarađuje klub, i generalno normalan je to tok dešavanja, samo meni smeta baš taj kompleks provincije al' idemo dalje
dobro momci igraju, Partizan ipak kvalitetniji i iskusniji nema tu šta
Mada vrlo nervozan meč, a nije bio u startu. I pored iskustva, vodili smo dosta, a dozvolili sebi da budemo nervozni. To ne sme da se dešava.
Prvo teško gostovanje prebrođeno, ostaju sada MZT i Cibona, znam da je ona sada u teškom kanalu, ali neće oni dozvoliti da ih Partizan ponizi u sred Zagreba, biće meč kao danas.
Možda će želeti da ne dozvole, ali jebaće ih Partizan jako.
Lakse cemo mi da operemo Cibonu 10 razlike u Zagrebu nego MZT jedan razlike u Skoplju.
Al pre toga Igokea, iskurcili su se kad su nas dobili, mora to da se naplati sa nekih 20ak poena viska
9-7, 3 minuta do kraja protiv Galate. Mandić jede bazen.
Jebote kakva je ova Galata u vaterpolu, ne verujem.
Koliko nas je usralo sada, dve prečke pogode u jednom napadu.