Prijava

U ovoj temi ćemo se baviti avanturama pomenute trojke.Za početak ponešto o svakome.

http://cache.defamer.com/assets/resources/2008/04/1030428927_0f84db9f51.jpg

-Gvozden : Rodjen u Beogradu 1989-te godine.Poreklom sa Cetinja.Rano se povezao sa kriminalnim krugovima u Crnoj Gori. Sa Surovim i Branom se upoznao na radnoj akciji. Bavi se preprodajom oružja i drži monopol nad auto pijacom u Berkovićima. Vlasnik FK Grbalj. Dva puta ranjavan,poznat i kao Ajronmen,Big G i El Mago.

http://thestylishvegan.com/wp-content/uploads/2007/08/britt-tough-guy-003.jpg

-Surovi: Rodjen u Beogradu 1987. godine. Poreklom iz Boke. Njegova kuća u Orahovcu je poznata diljem sveta kao okupljalište svetskog džet-seta.Skoro je jedva isterao Brijatorea iz kuće. Zadužen za drogu i šverc cigara ima veze sa ruskom i rumunskom mafijom.

http://www.newcriminologist.com/uploads/gott12.jpg

-Brana: Najmističniji član velikog tria. Datum i mesto rodjenja nepoznati.Vlasnik FK Sutjeska,kum Zvezdana Terzića. Voli da mu se Dom Perinjon služi uz malo cimeta.

USPINJANJE KROZ HIJERARHIJU CRNOGORSKOG PODZEMLJA:
to be continued.

šta je ovo? ja ovo ništa ne razumijem! baš ništa ne razumijem!

slika=http://discussiya.com/wp-content/uploads/2008/03/brigada.jpg

USPINJANJE KROZ HIJERARHIJU CRNOGORSKOG PODZEMLJA:
U leto 2003-te Gvozden se vraća iz Palerma gde je studirao na Fakultetu za organizovan kriminal.Sa indeksom punim desetki,pravo sa aerodroma pali na radnu akciju: Pošumimo Deliblatsku peščaru. Tu u kampu sreće Surovog kome je već dozlogrdilo studiranje na ETF-u te odlučuju da nešto preduzmu.Sa lokalnim rumunskim nadničarima sklapaju dil da reketiraju kafiće po Pančevu,Vršcu i Alibunaru. Čovek za vezu sa Rumunima je bio Brana Mićunović s kojim se tada upoznaju.
Pošto je Južni Banat bio premali za njihove apetite,upućuju se u srce balkanskog kriminala,Montenegro.Odmah po dolazku razdvajaju se da bi svaki ponaosob osvojio jedan od tri glavna crnogorska kriminalna grada: Berane,Nikšić i Cetinje.
Surovi kao poznati četnik iz rata u Bosni brzo zadobija simpatije u Beranama, pro-srpskom gradu i za dva meseca je glavni bos,pošto je stari bos nadjen bez očiju u kanalizacionom kolektoru.
Gvozden na Cetinju saznaje za proročanstvo po kojem će jednog dana potomak Dumelje Gvozdenovića, čuvenog pirata kome je žena mletačkog dužda pušila kurac,doći u Cetinje u polovnom Audiju 100 kupljenom u Berkovićima i da će u lokalnom bifeu naručiti Rosu sa limunom. Gvozden začudjeno prima zakletve na vernost lokalnih mafijoza i prihvata ponudjene device brdjana sa velikim zadovoljstvom.Sledeće što znamo o njemu je da igra bilijar sa Amfilohijem i puši kohibu u svojoj rezidenciji na Orlovom kršu.
Brana u Nikšić dolazi i zatiče proces privatizacije Železare. Posle par lomova nogu i sumnjivih saobraćajki Brana postaje vlasnik ovog posrnulog giganta.Koristeći fondove vlade i pomoć EU,za nekih mesec i po,Brana je neosporni kralj drevnog Onogošta jer su svi protivnici ili pobijeni ili pobegli u Bosnu.

Trojka se zatim sastaje u neutralnom mestu,Kolašinu i odlučuje da su sledeći koraci,Podgorica i zvanične institucije,potčinjavanje Šiptara u Ulcinju i Tuzima,Muslimana u Sandžaku i kurčenje u Budvi.
Surovi odlazi u PG,gde se u njega smrtno zaljubljuje Milova ćerka jedinica.Sledeće što znamo je da je Surovi redovan gost na nedeljnom ručku kod Djukanovića i Vujanovića.
Gvozden odlazi u Plav i Rožaje gde u sred Ramazana na trgu vadi prase iz gepeka i kreće da hrsa.Par Muslimana koji su se zajebali lišava ligamenata na nogama.Posle ga u džamiji prima muftija i zaklinje se na vernost.Garant vernosti su dvadeset bula iz uglednih porodica koje je Gvozden poveo na Cetinje sa svoje potrebe.
Brana u Ulcinju ulazi u lokalnu kafanu i priča vic o malom Šiptaru i baklavama.Posle nekoliko presečenih vratova i iskopanih očiju,ceo Ulcinj se smeje tom vicu kao i Tuzi.

Na kraju ekipa se sastaje u Trokaderu gde prave račun od nekih 20000 evra ali naravno kuća časti. Posle nekoliko dana bahanalija,koksa i riba,strasti se smiruju i kabaljerosi odlaze na pecanje na pučinu Abramovičevom jahtom,pošto ga je Gvozden zavezao za jarbol.

Omiljena serija mi je Sopranos, omiljeni pisac Milorad Ulemek Legija kome sam pokusao da prosvercujem turpiju u CZ-u.
Imam tetovazu M.Branda na levom guzu za koju je Kristijan G. rekao da dobro izgleda samo ako uradim 1463 trbusnjaka i 2046 skleka da bi mi se slagala uz kajlu od 800gr.Poslusao sam ga.
Pre neki dan sam komsiji sa I sprata uspeo da podmetnem odsecenu glavu konja ispod jorgana, zato sto sam mu predlozio ponudu koju nije trebalo da odbije.
Nadam se da moj CV ispunjava sve uslove da bih postao clan vaseg udruzenja kontroverznih biznismena.
U nadi da ce te moju molbu pozitivno resiti unapred zahvalan Zli aka. BaseBallBath.

Imaš li crnogorsko poreklo? To je ključno.

Uf...pa nemam.
Al' imam autogram Mila Đukanovića sa mitinga '94...?

E ne moš' nas na politiku da vataš...pa nema šanse onda da bueš punopravan član,možeš da budeš sšecijalni saradnik jedino.Ako se Surovi i Brana slože.

Ok.
Moja Bejzbol palica vam je uvek na rasplaganju.

Ok Zli inagurisan u specijalnog saradnika,JTU u kučku.
Još neko želi da se pridruži magovima?

Elem da nastavim ja sa dnevnikom.Posle uzdiazanja,što je bio neki uvod zapravo ide razrada,zgode i nezgode Gvozdena,Surovog i Brane.
-----------------------------------------------------------
Opklada Gvozdena,Surovog i Brane ko će da pojebe više crnkinja do 30 septembra.(kraj sezone jbg) Trenutni skor:
Surovi: 54 ( Jebao i Mendelinu ćerku)
Brana: 49
Gvozden: 45 (Gvozdenu skinuto tri poena jer je utvrdjeno da su meleskinje)
------------------------------------------------

Ja imam montenigersku konjekciju, ali sam prevazisao taj "sitni kriminal" s godinama. Sada drzim lanac kasina na Novom Zelandu, a u slobodno vreme organizujem takmicenje za Miss Universe Teen Bikini, gde iskljucivo ja odlucujem koja zasluzuje da pobedi. Idealna veza za pranje novca, racuni na Kanarskim ostrvima i Bora-bori, cijena - prava sitnica, (50%). And I did it my way.
Ponuda koju ne mozete da odbijete.
Jedino zaostajem za brojem overenih crnkinja, (svega 42), ali radim na tome. Osim ako se grupnjak sa Rihannom , Beyonce i Obaminom zenom ne racuna za koji extra poen?

I'm Che-Vu, I've got bitches galore,
You might have a lot of bitches, but I have much more!

A Vuče zverko stara,ti si se bacio na fin život.Tako ćemo i mi u tvoji godinama.Nema mi većeg uživanja nego da pogledam Grbalj moj nedeljom kad igra, sa sinom što Marovićeva ćerka kaže da je moj. Baš sam ga učio kako da sudiji zavrne jaja ako ovaj svira ofsajd.
Dakle članovi rispekt za Vuka sinjeg,dobrostojećeg člana dijaspore!

http://caffemontenegro.info/slike/caffe46/virpazar-festa/Virpazar-mulo.jpg

osiguravši tron u Montenegru, i povezavši sva podzemlja crnogorskih većih gradova i varošica, trio se povlači na Skadarsko jezero, gde kupuju na Virpazaru hotel 13.Juli. Renoviraju ga kako bi više odgovarao njihovim potrebama i otvaraju skromni kazino, peti po veličini u istočnoj evropi. Kako su poslovi unutar države obavljani bez problema, Gvozdenović dolazi na ideju da zaposlimo Marovića kao hostesu u kazinu. Za to vreme Brana i Surovi odlaze u Podgoricu do Mila, gde mu nalažu da ponovo sedne u gliser, i pod stare dane obnovi saradnju sa Berluskonijem i milionskim švercom cigareta. Milo pristaje pošto mu je žena zapala u dugove zbog sedme liposukcije, a pošto se od plate predsednika stranke više ne živi tako lako...

elem, Virpazar postaje mondensko mesto gde se okuplja sam džet set sveta. Dok Bil Klinton opšti u poebnoj "tihoj" sobi sa Jelenom Karleušom, Nenad Brnović ostavlja i poslednje milionče na automatima. Namešteno izvlačenje tombole je razbesnelo Nikolu Sarkozija i prelepu mu ženu Karlu Bruni, zato što je trio i pored unapred dogovorene pobede Nikolice (kako bi ispao mačo pred karlom) rešio da pobedu dodeli Frediju Ljumbergu koji je došao sa svojim novim partnerom, Nemanjom Vidićem, Nemanja Vidić. Iako ne podržavaju gej poznanstva, Fredi je uvek bio drag Brani, tako da su ovaj put progledali kroz prste. Toni Brekston i Maraja Keri su se povatale na stolu za kontra tablić, što je izazvalo skandal u koji se umešala i Danijela Stil zajedno sa njenom vernom obožavateljkom Biljanom Srbljanović, Biljana Srbljanović. Za to vreme, na jezeru, Gvozden, Brana, Surovi i mlađani sin sultana od Bruneja su se izdrkavali pecajući i upoređujući čiji je duži štap, i čija je bolja varalica. Pošto su malo popili, rešili su da se ne svađaju, već da pristanu na obalu, gde ih je čekalo prase na ražnju i 16 samoanki. Iako je 9 bilo mlađanoga naslednika sultanata, momci su se nekako snašli. Jeli su prase i pili lozu do kasno u noć...

slika=http://blog.b92.net/user_stuff/upload/880/dubrovnik.2880.jpg

Uh lepa sećanja...ona mala Samoanka što je imala sifilis,pa je plakala što je niko neće...onda smo nju uvalili Vujanovićevom sinu,xexe...

-----------------------------------------------------------------
Gvozden,Surovi i Brana u Dubrovniku.

U vruće leto gospodnje 2005 trojka kreće u svom Bugatiju za Trebinje da nešto izdiluju sa Hercegovcima. Ipak Brana koji je vozio to jutro izvuče 6 lajni koksa i zajebe se na skretanju iznad Novog pa tako ekipa završi u Dubrovniku. (graničar kad je video ko je u kolima digao rampu u vazduh)
Elem pošto je već bilo oko dve ure popodne odlučimo da barem popijemo kaficu na Stradunu.Tu ti mi povedemo diskusiju kako su Dubrovčani lepo obnovili ove zgrade što ih Surovi i Brana granatirali (Gvozden bio u Palermu). Tu neko načuje razgovor,ustaje da se buni,kad ono Toni Cetinski. Brana vadi giju,kad uleće Tereza Kesovija i smiruje strasti.Kao nije mali znao Brano,bla bla... Tu se oni zgotive i saznaju da je Terezi prazna gajba. Ode ekipa tamo,kad tamo i Josipa Lisac i Mira Furlan.Josipa koja je već bila odvaljena od koksa s vrata otkopčava Gvozdenu šlic i oralno ga zadovoljava.Surovi dovati Miru Furlan,a Brana Terezu. Kasnije su informacije vrlo mutne,ali postoje fotografije na kojima se vidi Gvozden koji lupa Josipu Lisac pištoljem po glavi ispred katedrale Sv.Vlaha i Surovi koji radi trbušnjake na Stradunu.

--

kad se samo setim tih trbušnjaka ahhh... NIKAD više na Stradunu, ne odgovara mi podloga:)
---
Brana u oblacima, Gvozden i Surovi u blatu.

http://www.visit-romania.ro/sectiuni/gf/mapamond/serbia/serbia/skadarlija/skadarlija_03.jpg

A da da, to je bilo negde oko nove 2006. godine. Brana zapalio nešto u London, a Surovi i Gvozden ostali u Podgorici da srede neke stvari. U kafani dok su večerali sa Duškom Vujiševićem i Bojanom Maroviće i Vladom Georgijevim dogovarali su snimanje promotivnog muzičkog cedea za sledeću turističku sezonu, gde bi gorepomenuta trojica pevala a capella pesme pretkosovskog i hajdučko-uskočkog ciklusa sa bonus materijalom - gengsta rep obradom gorskog vijenca, šćepana malog i luče mikrokozme.
Za susednim stolom sedeo je Šako Polumenta sa Borom Đorđevićem i kada su njih dvojica čuli "magični trio" kako proba neke od pesama, rešili su da priđu i raspitaju se o čemu se radi. Problem je izbio kada je Gvozden (inače veliki fan i Bore i Šakakoa) bio oduševljen idejom, a Surovi uzjogunjeno odbijao, pošto je želeo da izgura prvobitni plan da simbolično bude trio a ne kvintet. Naravno, Dule je trebalo da bude Brana, Surovi Vlada, a Mlađani Gvozden - Bojan Marović.

Na drugoj strani sveta, u dalekom Londonu Brana se našmrkao i halucinirao nekog anđela sa sisama, ali nije imala pičku, tako kad je dovatio nije mogao da je 'ebe te je uzeo prvo da je bije harfom u glavu pa trpa u dupe. Anđelka je vrištala kao mlada devica i što je više Brana edukovao, to je ona bezobraznije dahtala i vrištala. Na kraju joj je nekim Božijim čudom nastala i vagina među nogama te je Brana krenuo u pravu akciju. Anđela je vrištala i postajala prava mala đavolica te je na kraju krenula i da gori i peče našmrkanog Branu. Otreznio se u nekom voštanom mzeju, neka madam-nešto, kako grli figuru martine navratilove, koja je već od trenja krenula da se topi i peče ga po butinama.

Pošto su malo popili Surovi i Gvozden ne mogavši da se dogovore, odlučili su da se potuku na ferku, pa ko pobedi taj bira. Skinuli su kajle i krenuli da se šibaju. Gvozdenova kajla bila je nekih cirka 300grama teža te je pošteno šibao Surovog. Surovi se onda zalete i oborio Gvozdena u neku kaljugu. Kad su shvatili da su se isprljali, brzo su rešili da se pomire i nađu kompromis pošto stvarno nijeimalo smisla ljudi da ih gledaju više tako prljave. Rešili su da zadrže provbitni trio, ali da ubace i Šaka i Boru sa ekstra dodatkom Jami, kao bek vokale. Kasnije sledeće godine, pesma "Ispod struka Mandušića Vuka" bila je veliki hit i puštala se po svim plažnim barovima duž crnogorske obale i ulice strahinjića bana u beogradu.

To na slici nije Brana...

je l' mi veruješ da nigde nisam našao Mićunovićevu sliku?
Morao je Džon Goti da posluži.

Idi u Nikšić pa ga slikaj...:-)))

Генкста ММД (Мрачно-Мистично-Надркано) Рођен у малом селу у југоисточној Србији.Као мали уживао у бацању мачака са трећег спрата и гурања петарди у дупе истима.Свирао пластичну гитару са пет година, а како се преселио због ћалетове прекоманде у Никшић(ваистину) кренуо путем подземља и завршио високу раскрсничку школу, одсек Ломљење носних шкољки вршњака.По повратку у Србију усавршио је своје јебозовно-леталне скилове на многим задацима чије су теме биле дискретне ликвидације кључних људи подземља Србије.У почетку каријере плаћеног убице смицао је искључиво локалне дилере наркотицима, ситну опозицију режима и радио са многим странкама (у овом сличају читај ''наручиваоцима његових деликатних услуга'').Врхунац каријере му је било смештање за убиство премијера Србије Звекију Јовановићу.После животног дела се повлачи у Манастир Св. Прохор Пчињски на самом југу Србије и испашатајући своје грехе започиње миран живот.Међутим, мрачни духови прошлости му не дају мира и он креће старим утабаним путевима пригушених ЦЕ-ЗЕ 99-ки и Драгунова (преферира совјетксе алатљике).Специјалиста за тихе елиминације мета и увек се згражавао над траљаво одрађеним сачекушама којима су окончавали момци са врелог Београдског асфалта током деветесетих.Никада у руке узео није бучне ствари попут Хеклера, Узија и Калаша.Неки то више воле тихо.
Овом приликом вас понизно моли за пријем у ваше редове.Његове префињене услуге ће вам затребати кад, тад.