Prijava

Naravno Genksta,cenimo prave majstore a takvih je danas sve manje...
E kako je krenulo i smdrljivi Čečeni će nam biti na platnom spisku još malo...
Inače dugo očekivani nastavak sage uskoro...
---- ULOGA VELIKE TROJKE U IZBORNOJ NOĆI U SRBIJI I SUROVLJEVO RANJAVANJE---

JEA BIČIZ,veliki trio je opet na sceni,mislili ste gotovi smo,nema nas ipak,dolaze Surovi,Gvozden i Brana jači nego ikad!
------------------------------------------------
Elem,da nastavim sa sikvelom.
U zimu gospodnju 2008,Srbiji su se bliži parlamentarni izbori.Očekivao se još jedan veliki duel jevropejaca i radikala.Kampanje su se zahuktale,analitičari su svako veče na svim kanalima,vagali i merili,predvidjali da će 100 glasova odlučiti ja l' ćemo na vostok ili west.
Ali nisu znali.
Nikakve kampanje,nikakva glasanja u učionicama lokalne osnovne škole,neće odlučiti k'o će naredne 4 godine piti vinjak za 15 dinara prekoputa ružnog parka.
Odlučiće tri čoveka,tri kabaljerosa nekada crnogorskog,zatim balkanskog,sada već evropskog podzemlja,Gvozden,Brana i Surovi.
Noć pred izbore na vrata svakog od gorespomenutog zakucale su delegacije stranaka.
U Gvozdenoj vili nad Palermom (uvek ga je voleo,još od studija na fakultetu Kriminala) On,Vesna Pešić i Nataša Mićić piju 15 godina star Remi Martin i jedu višnje u čokoladi.Gvozden obećava podršku listi LDP-a jer se uvek ložio na kolena Nataše Mićić i insistira da se ostatak noći provede uz Marvina Geja i PES 2009. (koji je Gvozden imao još u januaru 2008).
In d mintajm,Surovi se brčka u nekadašnjoj Čaušeskuovoj vili u Bukureštu dok mu društvo prave braća Krkobabić.Surovi uverava geronte da će sve biti u najboljem redu u zamenu za Pups blokove,hemijske i rokovnike,je l' kao tradicionalista ne voli da knjigu dugova piše elektronski već kao svi pravi Srbi pravoslavci u kožni rokovnik sa vremenskim zonama,SI sistemom mera i udaljenošću izmedju gradova (ona do jaja tablica) na prvim stranama.
Konačno u Nikšiću,delegacije jevropejaca i radikala nailaze na zatvorena vrata Železare u Nikšiću (gde Brana obitava,da bi ostavio utisak čoveka iz naroda) zato što se Brana opasno napajdirao sinoć sa sinom Andrije Mandiće.
Sutradan,Brana,Surovi i Gvozden na konferecijskoj vezi pričaju.Surovi pizdi na Gvozdena što ga nije pitao koga da podrži,Gvozden pizdi na Surovog što ga nije pitao koga da podrže,Brana pizdi jer je zbog pajda prodao zvučnike Šiptarima pa sad ima samo sliku a ne i zvuk.
Ne nalazeći rešenje odlučuju da primene ultimativno,ono kojeg se Surovi setio jedno veče u Zaječaru na Gitarijadi kad su se posvadjali oko toga k'o polaže pravo na polupraznu dvolitru koju je pevač Alogije bacio u publiku.
Elem rešenje je: Vade se koltovi i ruski rulet,al' u nogu.
Na pola procesa,Surovi shvati da se jutros nije pomolio Gospodu jer u njegovom kvartu Bukurešta imaju samo katoličke crkve (Surovi se iskenjao na jednu jedno veče kad je bio pijan) i shvatio je da će izgubiti.Odma' posle saznanja usledio je prasak i cepanje butne kosti.
Tako je pups definitivno ispao iz trke,ali je Gvozdenu bio žao Surovog a i sinoć je provalio da Nataša Mićić ima male bradavice pa je rek'o :Aj daj tu listu pucamo pištoljem nasumice pa koga pogodimo,pobedjuje na izborima. Puče Gvozden kao Vasili Zajcev i ubode ZES koaliciju.
I bi tako.
Srbija dobi novu vladu,da je vodi u Jevropu a Gvozden,Surovi i Brana se nadjoše u Hamburgu na tehnosajmu da kupe Brani nove zvučnike.
Amin.

auuuuu lepše se nisam smejao nečemu istinitom odavno. da nije naših zapisa svet bi bio jedno mnog mnogo tužnije mesto.

nastavak uskoro sledi.

-- VELIKA TROJKA U AMERICI --

Perspektivni mladi student fakulteta Bezbednosti, za koga svi govore da ga čeka svetla budućnost u bezbednosnim krugovima naše zemlje, sa već ostvarenim kontaktima u većini vojnih i policiskih službi i agencija, nudi usluge "zakonskih" protekcija i prosleđivanja potrebnih informacija, a možda čak i obezbeđivanje usluga specijalnih jedinica i korišćenje tehničke opreme Bezbednosno-informativne agencije i Vojno-bezbednosne agencije...
Zainteresovani?
Naravno, ne treba da vam napomenem da bi bilo profitabilno po sve nas da sarađujemo, a vrlo loše za vas da odbijete moju ponudu... Mogu da vam se dese neke nezgode sa, hmmmm.... saobraćajnim prekršajima, i slično.

SMS za Pira:
(Sine Piro,
Ne zaboravi da objasniš gospodi da su nam odavno na oku, ali da volimo da sarađujemo i da je naš Institut spreman da pokrije sve njihove potrebe...)

SMS za Iskusnog:
Nema frke, ja ću već g-din Surovom sve na finjaka da objasnim, sa sve grafikonima, skalama, i malim modelima (od lego kockica).
Samo se nadam da će to biti dovoljno....

Najveći broj korifeja balkanskog asfalta je iz Crne Gore, pa tako i obelix sa impozantnim krugom prijatelja, od muzičkog do sportskog podzemlja. Povezan sa svim vecim transferima u svetu fudbala, stonog tenisa i vaterpola. Veoma prek, ali čovek koji priznaje greške. Intimni prijatelj malezijskog kralja. Pucao je na vodju londonskog ganga tokom 2004. Nakon istrage oslobodjen usled nedostatka dokaza.
Ostalim samurajima porucuje "Samo vi radite sklekove, ja vežbam pucanje".
Mesto boravka trenutno nepoznato. Priča se da u Čikagu ima nekoliko salona lepote.

Ja sam pripadnik medicinske mafije s centrima u Kg-u i Bg-u, specijalizovana za krpljenje van bolničkih ustanova.
S vremena na vreme matiram pravnike, čisto da se zna ko kosi ko vodu nosi.Prilažem aferu INDEX kao dokaz.
Nabavljam šarene i srećne pilulice za džabe, poklanjaju mi.
Radim estetske operacije za prijatelje u pola cene.
Imam veza preko grane u Parizu, Nju Jorku,Senegalu i Dubaiju.
U slobodno vreme stvaram biološko oružje za potrebe svog kuma, čije ime ovde neću navesti.
Znam više od 200 načina da otrujem čoveka, 20 od njih ne mogu biti detektovani ničim na ovoj planeti.
Posedujem anatomsko znanje dovoljno da nanesem enorman bol bez znakova vidljivih na telu, po potrebi i više...
Mislim da imam ono što je potrebno da se pridružim vašoj veseloj družini, jer vam fali jedna dama sa svojim ''ženskim dodirom'', a i ne volim da se dosađujem, volim da putujem.
Priiiiiiiiiimi me!

---------------Najveci bos svoga vremena-----------------
Milos Ivanovic Lobanja

Rodjen leta Gospodnjeg 1991. Kad se uzme u obzir njegovo porodicno stablo nije ni cudo sto je odlucio da se bavi ovom privrednom delatnoscu. Na njegovom prvom rodjendau su se pojavile sve svetske javne licnosti. Sudija Djovani Falkone mu je doneo glupavi pistolj na vodu pa je zato zavrsio kako je zavrsio. Upisuje osnovnu kriminalnu skolu u Atenici da bi svoje skolovanje zavrsio na Dzon Goti univerzitetu gde je i dobio nadimak Lobanja zbog niskog praga tolerancije. Zbog masovne defloracije francuskih maloletnica zaglavljuje u zatvor u Marseju. Morao je da potegne svoje politicke veze i da iskoristi svoje poznanstvo sa Nikolom Sarkozijem jer mu nije uspeo plan za beg. Razlog za to je sto je odbio intimno druzenje sa dva alzirska tranvestita kojima je trazio turpiju. Haski tribunal je hitno reagovao i podigao medjunarodnu poternicu za njim pa je morao da na Karli Del Ponte upotrebi svoju cuvenu maco frazu:"Seceru, jesi li za malo magije?" usput joj obecavsi da ce je vise puta zadovoljiti ako ponisti optuznicu. Ni na kraj pameti mu nije bilo da odrzi obecanje pa ja za taj krajne delikatan posao angazovao Sasu Matica, coveka kome je spoljasnja lepota nista naspram unutrasnje. Na drugoj strani, posao sa narkoticima je cvetao. Nije hteo ni da cuje kad ga je princ Hary moliio za kilo dopa na ler pa su se dogovorili da mu Hary zbudzi neku zajebanu englesku titulu. Na ceremoniji je izbio opsti skandal kad je Lobanja prebio Eltona Dzona jer nije znao da otpeva "Soferska je tuga pregolema" od Milanceta Radosavljevica vec onu gej verziju koju izvodi Tozovac. U naletu emocija je kraljici rekao da je frigidna kucka i da se jebala sa pola Skotland Jarda pa je zbog toga zapalio na Kubu. Ostale su samo urbane legende o tome kad je Abramovicu nalup'o samare kad mu je zauzeo parking mesto i kol'ko mu je vremena trebalo da zadovolji kompletnu zensku odbojkasku reprezentaciju Brazila.

ohohoohohohhooh smekeru :)

Dobro jutro.
Uzevši u obzir da nam se treći član posade, Brana, vratio iz turskog zatvora zbog švercovanja minimum 470 do 700 kila hašiša, rešili smo da nastavimo ovaj naš mali leksikon kriminala i dobrog života te uskoro očekujte epizodu:

VELIKA TROJKA I SIJAMSKE ORGIJE

Khm, khm, i ja bih konkurisao za prijem u vasu mafijasku grupu. Evo kratke biografije

Vukasin Jovanovic
---Najveci smeker u Tanasku (moja skola)---
Rodjen u zimu daleke devedeset pete u Cacku u kom i dalje obitava. Od malena ispoljavao nasilnicno ponasanje i izdrkavanje nad slabijima, naravno i jurenje picaka, o kojem svedoci dnevnik koji je vodila sestra dok mali Vule jos nije znao da pise. Specijalnost mu je bila lomljenje inventara po kafanama u koje ga je otac cesto vodio, udaranje konobarica po dupetu i gadjanja ostalih gostiju lokala. U toku svog odrastanja, upisavsi se u predskolsko bio je poznat po krsenju i lomljenju igracaka sa kojim su se ostala deca igrala, trazio je da mu donesu pivo koje naravno nije dobio. On nikada nije bio najjaci u predskolskom ali je bio svakako jedini koji je smeo da protivnika gadja velikom kofom punom lego kockica u glavu.
Polaskom u prvi razred, pa sve do kraja cetvrtog bio je najveca faca u odeljenju. Kasnije, kad je posao u peti razred, naravno, prvi dan je postao predsednik odeljenja i najveci smeker, sto je ostao do osmog razreda u koji jos ide.

Ljubazno moli da ga primite!!!

Samo da vam se javim ako vam budu trebale cigare u zatvoru,povoljno ih nabavljam.

Hahahaha koja tema ovo vredi oživeti ajde oćemo još

Ova tema je postavila standarde tema. :)

I onda ti dođe neki žabac i prosi 50 poena da napravi poster o tome kako stefana nafurana glavata ima u pozadini slike obor. E moja vukajlijo :) Carska tema!

Ako ste za saradnju Reme se slaže.
Reme - rođen davne 1992. godine, Reme je svoju karijeru započeo u još vrtiću. Sa nepune tri godine, najavio je svoj uspon u mutnim vodama. Naime, vaspitačici je nabio lopaticu za pesak u dupe samo zato što je za ručak bila musaka i mleko, a ne jagnjetina i pivo. Nakon toga je dugi niz godina bio krivac iz senke. Naizgled dobar dečko, a u stvari kolovođa. Tokom desete godine svog života, švercovao se u taksiju nekih 642 puta. Sa dvanaest godina je u Crnoj Gori na letovanju preoblikovao šest napadača koristeći metlu. Već sa petnaest kreće sa međunarodnim radom. Za vreme građanskog rata u Somaliji zaraćenim stranama prodavao kamenice. Snabdevao je Alžir peskom i Kinu robom iz sedamdesetog bloka. Tokom sankcija švercovao benzin i cigarete. FBI-u prodao 20 automobila marke Yugo (10 Korala 45, 4 Stokeca i 6 Florida). Berluskoniju organizovao nekoliko desetina zabava. Postavio Obamu na mesto na kojem je sada. Zbog velike ljubavi prema svojoj zemlji, uglavnom se bavi inostranim poslovima.

U je kriminal u najavi! Ako vam treba veza u policiji, tu smo.