Prijava

mozda je akcija i dobra, ali plasim se da ce masovnije pracenje granjkinih ideja da se zavrsi atomskim bombama na japan.

Ajde sad lepo da se organizujemo odemo blokiramo Nemanjinu ulicu kad dođe policija da legnemo na put stavimo gas maske pa nek bacaju suzavce do mile volje započnemo štrajk glađu izdržimo tako mesec dana kandidujemo se pobedimo na izborima i postanemo najjača zemlja na Balkanu zatim pokorimo sve srpske zemlje na Balkanu zabranimo abortus kondome i one tablete za zene izrodi se 500000 mladih ratnika sacekamo da oni napune 20 godina pritom usput napravimo par nuklearniih bombi onda tih 500000 mladića obučimo da budu bolji od najboljih plaćenih ubica pošaljemo ih po svim neprijateljskim zemljama da seju strah i za par godina pokorimo Evropu u talu sa svim slovenima, onda pokorimo Aziju u talu s' Kinezima, zatim iznutra unistimo Kineze i tako osvojimo celu Aziju bacimo atomske bombe na Ameriku i Australiju i onda posaljemo ove iz Afrike da idu tamo da sade da se hrane i uzivamo u zivotu jos par godina i onda umremo od starosti.

Мислим да је Вучић преузео Вукајлију и сада жестоко тролује наизменично палећи и гасећи сајт. Циљ му је да вукајлијаши попизде и својевољно оду одавде заувек. Уместо да га укине, и тиме, како и сам каже, пружи шансу критичарима који тврде да влада цензура и медиски мрак да пуцају пенал на празан гол, против Челзија или Партизана док бауљамо наоколо мамурни од јефтиног вина које се служило у штабовима за чије кирије издвајају сами чланови уместо мрскох тајкуна како је то док су ОНИ владали био случај на прослави апсолутне победе Фараонове партије која му служи про форме ради тога да има власт и на папиру скупштинском већином, он се одлучио да послуша савет ашкенаских стручњака за свеопшти спин и манипулацију марвом и наведе вукајлијаше да сами оду. Две муве једним ударцем. Привид слободе+ликвидација противника. Свака част, Вучићу!

Никад нисмо ни престајали да будемо монархија. Краљ Петар, краљ Александар, Господ Бог Тито Јосип Броз, Император Злоболеон Велики-Ал-За-Мало, Цар Борис, Фараон Александар Велики. Дајте већ једном ту демократску републику..

da je seceroski poziveo

Ех.. Меден би нам живот био. Или у најмању руку сладак ко шећеррр

Дајте већ једном ту демократску републику.

Mačak, to će biti kada podređeni bude smio odbrusiti i uzvratiti uvredu/šamar nadređenom, a znaš da se veliki dio naših ljudi okotio da bi bili šefovi i da im niko ništa ne smije reći, jer u suprotnom bi shvatili da su glupi.

Илити, демократија ће бити кад наши људи не буду толике пичкетине.Оће да диже револуцију и уређује државу а не смије да пита газду што му касни плата.