Prijava

Нова сезона почиње у суботу у пола 2, Хал дочекује шампиона.

Енглези су коначно почели почели да улажу новац и у довођење врхунских тренера, тако да се вероватно може рећи да је ово најјача менаџерска постава у историји Премијер лиге. Упркос томе, Чемпионшип и ПЛ имају исти број тренера који су освајали ЛШ, по двојицу.

Ранијери је појачао конкуренцију у нападу довођењем Мусе из ЦСКА, Варди ваљда остаје сигурно, за Мареза се не зна, а Канте је замењен неким Мендијем из Нице. Довели су неколико играча, углавном анонимуси за просечног гледаоца ПЛ-а. Сматрају да је неосвајање лиге неуспех за неке клубове, али не и за њих, што јес-јес, а видећемо колико ће на Лестер утицати играње Лиге шампиона и како ће се провести тамо.

Венгер довео само Џаку од досадашњих појачања који су вредни помена, видећемо да ли ће изненадити и обрадовати навијаче куповином неког квалитетног нападача, рецимо. Мени Арсеналов тим делује доста добро, можда би могли да искористе то што највећи фаворити имају нове тренере и коначно узму титулу, мада се не бих кладио. Не бих се зачудио ни да после сто година испадну из топ 4.

Конте није продао никог од битних играча, довео новог Макелелеа и новог Дрогбу, видећемо да ли ће оправдати новац. Не би ме чудило да препороди Фабрегаса, а Азар би ваљда требало да заигра како уме. Можда би могли да нападну одмах титулу с обзиром на то да не играју Европу.

Клоп отерао гомилу непотребних играча, куповао помало скромно за стандарде данашњег фудбала и ПЛ-а. Мане, Вајналдум, два нова штопера (надам се да је Матип дугорочно решење за муке Ливерпула на тој позицији), два нова голмана (Мињоле иде на клупу?), видећемо. Надам се најбољем, али јасно ми је да би топ 4 и те како био успех, помоћи ће то што нема европских утакмица. Клоп продужио уговор до 2022. године, то би ваљда требало да значи да постоји дугорочан план, тако да:
http://i.imgur.com/eZqHk28.png
(отишао у Селтик убр)

Гвардиола одмах почео да доводи скупа појачања, ал' више велике таленте него баш велике звезде ко Јунајтед. Стоунс ваљда најскупљи дефанзивац у историји фудбала, требало би да буде Ситијев Пике, а увек постоји та опција да буде само још један дебело преплаћени Енглез. Офанзива им делује брутално, видећемо ко ће уопште играти, а ко издувати за место у стартној. Званично први фаворит за титулу, а капирам да су најсигурнији за топ 4, не видим како би могли да испадну одатле.

Мурињо довео Мхитаријана и Баилија из Виљареала, штоперчину која ће изгледа оправдати паре, бар мени тако делује на први поглед. И још неку двојицу, не могу сад да се сетим хех. Јунајтед је због Ибрахимовића и Погбе био убедљиво најпомињанији клуб овог лета, видећемо како ће се сви они уклопити на почетку, али мислим да Мурињо повећава шансе да то одмах профункционише добро. Званично други фаворит, одмах уз Сити, и исто капирам скоро никакве шансе да заврше ван прва 4 места.

Покетино је довео Ванијаму и неког талентованог нападача Јансена из Алкмара, а задржао све битне играче, читав тим. Прошле године играли најлепши фудбал у лиги, а сад је питање да ли могу да играју још боље, поготово у резултатском смислу, или ће доћи до засићења. Мислим да имају неке шансе за топ 4, али не превелике због бруталне конкуренције и играња ЛШ.

Као потенцијално изненађење вреба Вест Хем, Билић довео доста потенцијално добрих појачања, и Евертон, који је довео Кумана, па ето, можда он направи корак даље у односу на Мартинеза. И биће занимљиво видети колико може Мацари са Вотфордом.

Расписао се ја јебига.

Нећу да прогнозирам шампиона, али ево топ 4 по мом мишљењу: Сити, Јунајтед и Челси сигурни, а за једно место ће се борити Арсенал, Ливерпул и Тотенхем. И није нека храбра прогноза.

Arsenal osvaja nubovi.

Arsenal razbija nizerazne klubove na pripremama (dobro, i sitija je dobio) i istripuje se da je ivobi zvijer u napadu, da je ovo oksova sezona, da ce volkot da pokaze pun potencijal iako je bio bolji kad je imao 17 godina, pa onda da vilser moze da drzi sredinu, da se nece opet povrijediti pola tima do bozica...

Je li Mata i dalje u Man UTD? Stvarno je lud ako ostane da igra kod Murinja.

Ej, nevjerovatno kako su ova 2-3 mjeseca strani portali smarali o Pogbi, na svakom koraku jebeni Pogba! Koji kurac sa Pogbom jebenim?! Ćao ja sam Pogba, a ja sam Smegma!

E ajde ne seri majmune

Nezahvalno je sad prognozirati ali sezona puna iznenađenja kao prošle se neće skoro ponoviti. Očekujem manje-više predvidivu sezonu. Mančesteri će se boriti zatitulu, očekujem da Junajted pobedi. Čelsi ih prati, nema šanse da će dozvoliti da im se ponovi prošla sezona, mislim da će ova ekipa sa novim trenerom igrati odlično ali ne dovoljno da spreči Mančestere u borbi za titulu. Posle jedne sezone u kojoj su se malo uzdigli očekujem da se Arsenal vrati na mesto koje mu pripada godinama. Liverpul bi mogao da ugrozi Arsenal očekujem od njih mnogo bolju sezonu vidim da nisu mnogo pojačali odbranu a napad im je isti tako da je njima 4. mesto plafon. Totenhem nema šanse da ponovi prošlu sezonu Kejn je pokazao da je klasa a ne one season wonder ali mslim da ne može da i treću sezonu odigra na vrhunskom nivou a mnogo zavise od njega. Od Lestera nemam pojma šta da očekujem ne bi se iznenadio ni da odbrane titulu a ni da završe na sredini, verujem da će se boriti za evropu možda čak i za LŠ. Vest Hem i Everton vrebaju Evropu iz drugog plana. Od timova koji su ušli u ligu očekujem od Boroa stabilnu sezonu i sredinu tabele. Barnli verujem da će opstati deluju kao zanimljiv tim za gledanje. Hal ispada lagano. Msilim da još ispadaju Burmut (sirotinja, bili su zanimljivi prošle sezone ali san je gotov jbg) i Sanderlend ( dosta su se provlačili na mišiće). Ja bi lično najviše voleo da jebeni Vest Brom.

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

Osvaja Siti. LŠ Sautempton. ispadaju Sanderlend, Hal i Brnli/Barnli. Toliko.

Ovde me secite ako stevan nije jedan od sledecih autora: Reme, Gospodin Jedinstveni

Skec alert

(отишао у Селтик убр)

Celtic jel istina ovo???!

vest hem doveo kalijerija.po onome sto sam prociotao trebao bi da bude batistuta.sve u svemu,dobro su pazarili,a ostao im paje.
manc i celzi favoriti

pojma nemam zasto sam napisao celzi.ogavna ekipa.
prvo ce ih jebati mocni vest hem.
nesto sam se istripovao da su menjali u timu.ono sem kantea i batusaija nista novo.
manc favorit po imenima.
kapiram da ce biti zanimljivija sezona nego prosla.ako ne za prvo mesto,onda za sva koja vode u ls.do poslednjeg kola borba.

Pogba toliko neće moći da se prilagodi da će proklinjati svaki dinar koji su dali za njega

Samo da kazem obratite paznju na lordovsku igru Arsen (ala) i gazenje govana iz liverpoola

Sam firmino ce im dati 2 komada

MANČESTER IH U STOPU PRATI

Šta glume pederski perčini u ekipi Liv? Manča odigrao u potpunosti kako sam očekivao.