Higijena naših starih

1. Imam poznanicu koja bukv dva puta dnevno prebrise i dezinfikuje celu gajbu svako malo, sve drzi sterilno preopterecena higijenom.

Nedo bog stanes patikama na tepih ili tako nesto naebo si.

2. Nije isti miris znoja kad se ne kupaš mjesecima i kad se oznojiš svježe istuširan i premazan OLD SPICE stikom koji koristim ja (još jedna hemudža između pringlesa i cole zero, o ne)

3. I to ti je vrv prepuno aluminijuma taj stik proveri to naebo si

4. who propisane doze stop

5. Nije, svaki je dezodorans aluminium free od oldspicea, anti perspiranti su sa aluminijumom ali njih nikad nisam koristio

6. All Old Spice deodorants fight odor and keep you smelling fresh. On top of that, all Old Spice deodorants are aluminum-free. Old Spice antiperspirants take on an extra task – they reduce sweating at the source to help prevent wetness before it starts. Unlike deodorants, antiperspirants contain aluminum to keep you feeling dry.

Sve se ja to informisem caro, oprezan sam decxko

7. Ooooopa napredujemo

8. > Baronisem da, dodji Care u Tabanovice kraj Pozege da vidis kako se zivi.
    Оћу боли ме курац лол

9. Prali su se ljudi od vremena pa do sada, kako su mogli i morali. Sve i da je zimovrel napolju imaju neku vrstu peći u kući i ugrejali bi vodu za te namene. Meni je lično suspektnije što ih je boleo kurac da imaju vece u kući, i masa tih kuća po selima sig ima hrpice govana iza avlije. Malo seljački al ne zovemo ih džaba seljaci jbg

10. Izgradi stoci i pilićima palatu a sebi i deci ni vece ne ume da ozida hah

11. Cekaj jebach pa kakva je svrha izgrađivanja wca u kuci ako nisu imali kanalizaciju riješenu ? Taj princip poljskog wca se zasniva na sranju u rupu koju onda pokriju nekom tarabom (to ti dođe kao spuštanje poklopca na wc šolji) da ne bi smrdilo ali govna idu u tu rupu, raspadaju se tu i smrde zato je poljski wc malo udaljen od kuće da ne smrdi pod nosem.

12. A šta ja znam plidu ja sam u radijator rođen

13. Znam burzuja jednog koji uredno napravio neki fensi poljak u dvoristu

14. Ima to neku car srati napolju, tu si u objektu napravljenom spec za kenjazu, napolju ker se nesto muva vidis ga kroz prostor izmedj dasaka, tasta prolazi nosi neku ranu za pilice, neka deca se igraju cujes ih lopta odskace, ptice cvrkucu...

15. Ne znam, ja sam koristio par puta taj poljski wc samo u svrhu pišanja ali kad sam ušao u njega vidio sam kako to ide haha

16. Haha pa nije poljak za pisanje, to se radi napolju lol

U krajnjoj liniji pisa se pored poljaka ako bas oces ispostujes

17. Bile su takve okolnosti da sam morao pišati unutar poljskog wca, inače bih pišao gdje stignem

18. Plidu = gorila od 500 kila

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.