Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
tako ja to vidim, a i mi mnogi.neko misli da to nije tako, da cemo da opstanemo.ja bi voleo da me neko razuveri.buducnost srbije vidim samo u istorijskim udzbenicima gde ce da pise kao sad za mesopotamiju recimo sta znam.nesto tipa ovde je bila republika srbija, srbi su bili narod koji je tu ziveo toliko i toliko vekova.uglavnom kraca lekcija iz istorije
Hhahah labuka se raspuco, u metu pogađa
a sto jebac ubacio doris dragovic evo da nisam ubacio u gugl lens pojma ne bi imo ko je ozb provokacija
opstacemo lab kao ime jaka muda opstali i ciganji i plidui, samo da se razunemo ni mi nismo vise oni srbi iz 99e a ni oni srbi 1918e ili 41e i sl.
Trenutni ukupni srpski zivalj je vrv najgora generacija srba koja ikad postojala
*sig
Kurca ne vrede ovi novi srbi spika
bukv, lera vucela laganini prejebo pametnu serbiu sa krezavcima i sendvicima
ko zna sta sve moze da bude, mozemo da predjemo u neku novu naciju.da se zovemo recimo zapadnobalkanci.priznajem da ni ja ne znam sta imaju u planu velike sile za nas.oni idu polako postepeno, da druge zemljice ne bi zauzele gard.pricaju nam trebate ovako trebate onako i na kraju puf nema te
treba da se vratimo na ilire i izvornu hriscansku religiju onda ce i plidui hteti sa nama el tako plidu
pa eto kako su turci poturcavali srbe, zapadnjaci porobljavali itd itd sta se sve desavalo.mislite da se to vise ne radi.sad je svet kao civilizovan pa to vise ne radi.lol.ne znam ko moze to da poveruje.porobljavaju te sine moj itek kako, samo unapredjenom verzijom
Moze svi da budemo kraljevcani npr ko labo, super zvuci naziv
Labo je iz kovina headcannon…
dobro ti drkaj pitacu te za 30 god ako bude radio ovaj sajt dal sam iz kovina..
Izvini
hvala
Nek si ti cara nas plidue stavio u isti koš sa ciganima.. eto kako dozivljavas nase bratstvo nekadasnje cc
gleaj kako vesto strawmanuje izbegava savez sa srbima reko sam ako su ciganji pregurali onda modz svako
vi bosnjaci ste u istom kosu kao mi srbi..a cigane pretpostavljam da boli kurac..oni su prave kosmopolite
kaki kurac istom kosu, njih vole svabe i ameri lol
Hahaha nemoj tu rijec “kosmopolita” na vukajliji, budiš traume kod nekih autora
Mada labo nesto si mi previse mracan po pitanju srbije, objektivno srbija politicki sjedi na dvije stolice, nijedan ishod globalnih promjena nije stetan po srbiju tj manje je stetan nego po npr nas