hvala i drago mi je da delis moje mislenje..malo ljudi ima na forumu a vecina je svesna nekih stvari... e sad sta sam razmisljao, rusija nam kupuje vreme, zapad slabi pa ne mogu da nas stegnu kako bi hteli ali zato kinezi daju po gasu.ne zna se sta je gore...ali kinezi su mnogo daleko tako da ne mogu da imaju ogroman uticaj kao zapad.sve zavisi od toga u kakvom ce stanju da bude zapad posle ovog sa rusijom a verujte da to ne znam
Koliko se meni čini ovaj put je vojni rok je neizbezan, dolazi rat u evropi i svi se spremaju za to. Nemačka uvodi vojni rok... Za dva i po meseca neće od tebe vojska "napraviti čovekom", iako mislim da ranije služenje od 6 meseci do godinu dana ipak malo jeste, ali će te napraviti dobrim topovskim mesom.
Zna se da u rat država šalje topove, bogati volove a siromašni svoje sinove...
To nam je to.
Koje crno pravljenje čoveka u vojsci od 6meseci-godinu dana?
Mesec dana ako se skupi da smo imali ljudsku fizičku obuku i obuku za rad s oružjem, +pola meseca tehničko obuke. Ovo ostalo je golo g.... Čistiš, metlaš, kosiš, nosiš, bereš, skupljaš... Na sve to, hijerarhijski seks je ne samo prisutan, nego na žalost i poželjan (od strane većine). Obesmišljavanje vojske. Sve me stra' one američke ubice po ceo dan metlaju.
Ja znam da su kod mene u klasi bila bar trojica likova koji su ležali. Jedan zbog kola, drugi neki Cigan zbog siledžijstva i kradja, a treći je valjda diler bio. Osim toga što su bili 'obeleženi' i prema njima se nisu baš odnosili kao prema ostalima, nisu imali druge privilegije.
Kako misliš nisu se odnosili kao prema ostalima?
Ja nisam ležao, tj. jesam 13 dana u istražni bio za tuču, al osudili me bez zatvora to mu dođe na isto, a?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A tako ti i jest moj labo, kurca se ne pitamo izgleda
Podrška bratu labokovu, danas gađa u sridu
hvala i drago mi je da delis moje mislenje..malo ljudi ima na forumu a vecina je svesna nekih stvari... e sad sta sam razmisljao, rusija nam kupuje vreme, zapad slabi pa ne mogu da nas stegnu kako bi hteli ali zato kinezi daju po gasu.ne zna se sta je gore...ali kinezi su mnogo daleko tako da ne mogu da imaju ogroman uticaj kao zapad.sve zavisi od toga u kakvom ce stanju da bude zapad posle ovog sa rusijom a verujte da to ne znam
e dosadila geopolitika.bolje da smo pisali na temi o duhovima.
Ma jok nece se ovaj poredak pomeriti bajo tek tako stvar je fiksirana. Jesce plidu jos dugo pringlsa i kole zero a kamenko begati od putlera
naravno.mozda hoce da nas iskoriscavaju pomalo ali na duge staze..
kada budemo deo zapada bicemo bogati kao i oni ovako dok ocemo da budemo sa rujanima pazarimo azov bombone u cbetoforu
avg drugosrb lolo vracaj vojni poditno
https://www.youtube.com/live/w8yrp--2FVw?si=lBZSWFe6aPCKAhB-&t=1457
Interesantno da takvi primerci uvode vojni rok.
Koliko se meni čini ovaj put je vojni rok je neizbezan, dolazi rat u evropi i svi se spremaju za to. Nemačka uvodi vojni rok... Za dva i po meseca neće od tebe vojska "napraviti čovekom", iako mislim da ranije služenje od 6 meseci do godinu dana ipak malo jeste, ali će te napraviti dobrim topovskim mesom.
Zna se da u rat država šalje topove, bogati volove a siromašni svoje sinove...
To nam je to.
Gde ćemo mi ratovati, za koga?
За краља и отаџбину
Menscini da bi mogli za natoa ovaj put
Били д кид немач појма
Koje crno pravljenje čoveka u vojsci od 6meseci-godinu dana?
Mesec dana ako se skupi da smo imali ljudsku fizičku obuku i obuku za rad s oružjem, +pola meseca tehničko obuke. Ovo ostalo je golo g.... Čistiš, metlaš, kosiš, nosiš, bereš, skupljaš... Na sve to, hijerarhijski seks je ne samo prisutan, nego na žalost i poželjan (od strane većine). Obesmišljavanje vojske. Sve me stra' one američke ubice po ceo dan metlaju.
Je l mogu da izbegnem vojsku ako izvadim uverenje da sam osuđivan ranije, znaš ono kao kad tražiš posao pa te odbiju jer si osuđivan, zna li ko?
Ja znam da su kod mene u klasi bila bar trojica likova koji su ležali. Jedan zbog kola, drugi neki Cigan zbog siledžijstva i kradja, a treći je valjda diler bio. Osim toga što su bili 'obeleženi' i prema njima se nisu baš odnosili kao prema ostalima, nisu imali druge privilegije.
Kako misliš nisu se odnosili kao prema ostalima?
Ja nisam ležao, tj. jesam 13 dana u istražni bio za tuču, al osudili me bez zatvora to mu dođe na isto, a?
I pu usta ih jebem kad treba tebi posao onda ne može osuđivan si, kad trebaš ti državi onda to nema veze
Možda nas uče kako se upravlja dronom ,posle to iskoristiš da snimaš spotove bate zaradiš haha-ha