Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
па тукли су их у подруму јер су били лоши људи шта није јасно
Autore Pepsi objasni malo bolje kako su bili obeleženi i kako su se ponašali prema njima, pls.
n.w.a nisi pitan, mišljenje ljudi kao ti na ovu temu me ne zanima.
па добро брз опоравак кад те олеше од батина свако добро
Prekini da smaraš, lepo sam ti rekao da me mišljenja laika na ovu temu ne zanima. Šta ti znaš o vojsci, stariji si tek koju godinu od mene i pored vojske nisi prošao. I da olešim ja tebe od kurca majmune.
аххахахаха хахахахахх ахахаххахах аххахахахахаха
андрстендабл хев а најс деј
Takođe.
Pa recimo dobijali su malo gadnija zaduženja od ostalih (tipa čićenje klonja). Straži nisu mogli ni da prismrde jer nisu smeli da ih ostavljaju same s bojevom municijom. Bila jedna tupava scena kad je jedan od njih zakasnio par sati da se vrati od kuće u kasarnu, pa ga je komandant kasarne izveo pred sve ostale i onda nešto srao kako je ovaj time izdao prijatelje i takve gluposti. U suštini ako te boli djoka za takve prozivke ništa ti ne mogu.
Ništa preko toga (bar što smo mi ostali videli).
E da, išli su malo češće na razgovore sa bezbednjacima. U suštini ništa naročito, pitaju ista pitanja: zašto si to uradio i da li bi opet, i šta treba da se desi da kreneš 'pravi putem'
Jasno, znači ništa specijalno u suštini, donekle i očekivano.
Ma da bre boli me savršeno to je 2 i po meseca će se izgura, a i verujem da je u suštini kako se ti postaviš tamo i ponašaš dosta bitnije od toga je l si sa 19 godina ležao 13 dana u pritvoru zbog tuče.
Hvala na odgovoru
Ali generalno, svaki podoficir i oficir je znao ko su. I ako bi običnom vojniku i oprostili neku manju glupost ovima nisu.
Ako gledaš svoja posla, ne zameraš se nikome, klimaš glavom, ne mogu ti ništa
Baš ovo što sam rekao, će se pregura.
Ma kakve to veze ima gulaze, pritvor nije zatvor, nece ti niko ni znat za to
U pritvoru zavrsis jer si pijan razbio dva retrovizora fazon, koga boli kurac za to
Pa da, al posle me osudili dali mi uslovnu na godinu dana, jebiga.
Ma nece ovo biti klasik vojska vrv neka vknd obuka i neko jedenje govana u krugu bg na vodi radovi na čišćenju govana taj rad
To se beleži, al sve u svemu to ti je ko i ono kad te zaustavi saobraćajac i proveri ti dosije i vidi ispretura ti cela kola i drka te, dok nekog ko nije osuđivan uredno propusti dalje. Malo si pod prismotrom, al ništa strašno, bar se nadam.
glupe ustaše uvode samo na 2 meseca ima da i pokidamo u frontalnom duelu zbog ove dve nedelje dodatno
Kecmanu trebalo 0,6 sekundi da razjebe gamad ustašku, šta li ćemo li mi njima da uradimo za 2 nedelje tek ejj
Evo ja radim u vojsci nekoliko godina kao profesionalni vojnik, obuke sam najmanje imao, uglanom su to poslovi straže, prijavnice i čuvarske službe, KZB, i ostalih terena. Za tih 75 dana ti ljudi neće proći ni o obuke nažalost. A da je potrebno, potrebno je.