Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хвала вам за вашу службу
@Bena
Kada ćete nam vratiti Kosovo, ima li neki datum? Ne mora precizno, može tipa leto 2026.
Ma kakvo kosovo vs radi za nato
@kamenofil Za dve, najviše dve i po godine.
This guy knows something
U kanteru sam dobar, u MW3 soildan, ne moze vojska nista vise mene da nauci. Pozz
UGulag, sa kolko mgra si pao?
Nisam pao druže, nasilničko ponašanje, lakše telesne mi je bilo delo:
Član 344, stav 1 u vezi sa stavom 1, ja mislim.
Mladost ludost.
A, krivična znači
Da da, osudiše me posle na godinu dana uslovne sa 4 meseca zatvor ako prekršim, hvala Bogu nisam, istekla.
Sad je kul sve jedino što sam zapisan tamo, jbg.
zamalo u gulag
slušaj mala ja sam sad sa robije prebegao i došao sam da ti oližem guzu
Hahahahahahahah
https://www.youtube.com/watch?v=b61A58hGrFo&t=4313s
Одслушати цео интервју. Легенда деведесетих Бојан Савић о нама, Србима. Какви смо заиста, и чему да се надамо.
Најјачи ми је утисак кад каже "Срби ће да опстану, али то је зато што смо способни да живимо као бубашвабе"...
Evo i moje iskustvo. Ja sam u gardi jebenoj sluzio punu godinu. Sto se vec napisa, ti sa dosijeom su samo malo drugacije tretirani. Recimo na Dedinje u onu plavu uniformu nije dospeo nijedan sa dosijeom, bilo kakvim. Takodje nijedan sa tetovazom. Njih su gurnuli na Topcider i tamo su imalo to sto vec receno sisanje trave, kopanje, sredjivanje Kuce Cveca i tako te budalastine. To je jos kudikamo i bio neki ozbiljan vojni rok. Isli smo na Pasuljanske na neke takticke vezbe i da gadjamo iz zolje, drilovali nas oko tih paradnih pizdarija do besvesti, isao sam da stojim mirno ko direk na Titov rodjendan dok se nostalgicari ne izredjaju... Na kraju kad sam dosao do sitno me usralo sto znam u te kompjutere, pa me bezbednjak uzeo za catu i bila mi banja poslednja 3 meseca. Ovo sa 2.5 meseca roka ima da bude smejurija. Vucic se hvata svega samo da zamaze jebeni litijum, dabogda ga jeo za dorucak svaki dan.
Autore Bata Sale, zahvaljujem na tome što ste podelili svoje iskustvo, što se tiče ljudi u vojsci koji imaju dosije. Sad mogu mirnije da spavam kad imam potvrdu duplu.
Eo ljudi pricaju moze da se odlozi kao prigovor savesti i relgijska uverenja
Ima sekte napune članstvo laganini
Na Dedinju su totalna banja bili oni sto su ih strpali u vod za odrzavanje, momci mehanicari, autolimari i slicno. Bilo ih desetak, sa profi majstorima odrzavali i pazili Titine rolsove i mecke, boleo ih kurac.
pa dobro jaka muda uvek mora neka procena ide jok ce rendom lobotomiranog pesadinca ubace u foto sekciju lol
ja isto dobijo gardu al nisam sluzeo cak me to i zanimalo da idem svojevremeno, kad doco red na mene tadic uveo onu civilku to nisam iz principa teo da idem
postar retard se potpisao umesto mene kao da sam primio prijemnicu posle na sudu ih dobili jos uzeli pare drzavi lolo