Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ajde plidu sekta te zove prastam
Mada mora mu se priznati da je jak u tome svemu, ma ko da stoji iza njega
Onoliki protesti trte mrte i opet šupalj nos do očiju
Ma nemodz narod ga skine kosto nemodz makrona da se otrese u francuskoj primer
Imaš toga koko oces
Hej Plidu čet ti je u ovom pravcu
<----------
Evo Caro sluzba zove, razumi me
vi samo pisite a ja cu lurkovati i cepati printskrinove u za to predvidjen folder za neka znacajna buduca vremena
Pratis ti nas iz offa i pises u sveskicu
ucim zanat he he
jako brzo se piše, Cara pitao si me protiv koga ćemo ratovati, odgovor je vrlo jasan, pogledaj samo čije oružje kupujemo, a čije odbacujemo... od koga je dobio poziv naš preCednik pa je reko' dobro staro "ne mogu imam goste"....
Kada krene veliki "globalni" sukob (ne bih baš rekao globalni, ali najveće sile koje se trenutno suprotstavljaju na istoku Evrope i Bliskom istoku) nećemo se mi ništa pitati "front je tu i tu, šalji...."
Gde si Вокаси, muda mi popasi !!!?? Drago mi je da su tu dobra stara poznata lica :)
E inače, ako sam u stalnom radnom odnosu sa nekom firmom, imam ugovor za stalno i odem da odslužim tih 2 i po meseca, je l me firma šalje na plaćeno ili neplaćeno odsustvo za to vreme?
Ma da ko zna je l ću da ostanem da šljakam ovde, dok na mene dođe red za vojsku...
Procitao sam negde da je neplaćeno odsustvo
Ok Billy znaci za nato ratujemo, bar ce drugosrbi biti zadovoljni... kako ovo ide mozda vremenom i zavole vucelu
Mamu im jebem, šta neko da ima porodicu koju izdržava od te plate i oni ga pošalju na neplaćeno, van pameti stvarno.
država plaća na ono na koliko si prijavljen
https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/61814/sta-se-desava-sa-platom-tokom-sluzenja-vojnog-roka/vest
Ja ovo ništa ne kapiram. Valjda ima neki pravnik da rastumači šta je pisac hteo da kaže
otprl dobićeš platu mozda ako si zaposlen za stalno pa ce poslodavac mozda da se naplati od drzave
Jedno od najgorih stvari u vojsci je to što ne možeš da spavaš jer uvek ima neki koji hrče toliko da niko nemože da spava
A noge što narod ne pere ?
A čarape što prevrćeš pa ih navlačih opet i tako 3 dana minimum zaredom