Prijava
   

Fotka sa Deda Mrazom

Svako ima jednu ovakvu. Obično uslikana na nekoj dodeli paketića firme jednog od roditelja. Sadrži Deda Mraza (odnosno nekog od debljih zaposlenih kojeg su za sitne pare nahvatali da obuče deda mrazovo odelo i navuče jeftinu bradu) i,naravno,"presrećno" dete u njegovom krilu (ironija,dete obično sedi uplakano a na fotografiji se vide ruke roditelja koje drže dete da ne bi pobeglo od tobožnjeg Deda Mraza.) Autor ovog teksta lično još uvek ima traume od lažnih Deda Mrazova kojima se providi prava kosa i koji imaju dlakave ruke i previše rumenila na obrazima.

Sa pet godina:
-"Dođi Deda Mrazu..."
-"A neeee! Mama,ovaj čika je zao! (razcmizdri se)"
-"Neka neka sinko,hajde nasmeši se! A šta bi ti za Novu Godinu od mene?"
-"Zagrckenjkbuuu" (otrgne se i pobegne u ruke svoje majke).

DVADESET GODINA KASNIJE:
Bradati prosjak:-"Druže,imaš sitno?"
-"Beži bre deda,i ovde me proganjaš??? Jebali te irvasi!"
-"...."

Komentari

hahahaah,trauma na slici.

i mene su terali da se slikam sa deda mrazom kad sam bila mala.. fora je u tome što nije bilo poklončića, deda nije bio debeo i nije čak imao ni kompletnu uniformu (bio je u farmerkama). i još plus je bio skrndelj, da se tako duhovito izrazim.

ovo sam hteo da definisem pre...jbg preteko si me..+

I ja imam takvu... vrištim na sav glas da me grozni bradonja pusti...mada mnogi takve slike imaju i sa krštenja...

Hahaha, odlicna!!! lepi su samo na crtacima, u stvarnosti su daleko od lepog xDDD deluju strasno i plase decu...imam fotku gde skidam deda mrazu bradu..hahaah :D

Meni je uvek bilo fascinantno koliko se malo potrude oko tih kostima. Pa šta oni misle,da su deca glupa? :D Njah, tako nastaju dobre fotke kao ona gore priložena,što reče marya trauma na slici.