Prijava
   

foto-terorizam

Ovaj specificni oblik terorizma pojavio se s pojeftinjenjem digitalnih foto aparata i u svakom drustvu je bio barem po jedan sledbenik.

Foto terorista je osoba koja citavo vece/izlazak provede skljocajuci i besomucno se trudeci da ovekoveci svaki minut druzenja i divne ljude oko sebe u pola recenice, debilnog osmeha ili nezgodnog polozaja, a vi biste mu naradije istim aparatom slikali unutrasnje organe u full rezoluciji.
Opciono se tripuje na skupu foto opremu tera vas da zadrzite pozu kako bi uporedio 452 moda svog ljubimca, i u vecini slucajeva smatra sebe neotkrivenim talentom za fotografiju.

- Hoces da ti prebacim slike od proslog vikenda na komp, ima samo 3 giga?

Komentari

Na zalost zaista poznajem takve ljude... Zaboravih da dodam, dosta njih fura fazon da stavi foto aparat negde u cjosak sobe i da ga podesi da fotka na minut pa onda na kraju veceri ima "pregled" desavanja...

slikaj,slikaj me....slikaj Stojane ++++

xaxa...ja ostavih komentar na drugoj defki http://vukajlija.com/preturanje-po-starim-slikama?order=time
al moram da dodam da ja samo slikam sightseeing, na tim zabavama i okupljanjima sam najčešće too drunk :)

da, meni je cela ekskurzija provedena u slikanju... sad kad neko vadi aparat, ja se ponasam ko da vadi pistolj... sto dalje to bolje...

Revolucija pristupacnih digitalnih foto aparata (plus kamere u telefonima), oznacila je definitivni kraj privatnosti. Jedina uteha je to sto ce ovakva hiperprodukcija dovesti do generalne nezainteresovanosti (kao npr.youtube - od 74 trilijarde klipova, daj boze da je i celih 2000 vredno paznje)