Prijava
   

Franjevci

Ciganski sleng za navijače Partizana.

Komentari

Dobra, trebalo mi je malo da prokontam, ali onda mi je sinulo +++

aaaaa! sad skapirao.
vuklo me nešto na ovog novog Papu, pa mi ništa nije bilo jasno.
odlična

Fala ljudi, ja mislih dal da objasnjavam ili da stavljam neki primer gde se pominje tudjman al rekoh valjda je jasno i ne htedoh da palamudim.a fino krenula, iskreno ocekivao sam hejt i ako nema razloga.

Nema tu šta da se objašnjava :)

Dao sam ti plus, mada je skoro povuklo na minus. Ne zbog toga što sam Grobar, već zbog šturosti koja je mogla da prođe 2008. ovde ali sada ne baš. Inače nije sleng, nego prozivka obična.

Čisto da vidiš kako si trebao to da upakuješ.
Ovo je masjtorski jebiga :)

Musavi

Znam dzoni, i o tome sam razmisljao nego dodje mi nekad da izbacim tako jednostavnu defku, bez primera koja samo objasnjava izraz a razmisljah i da ubacim neki primer sa prozivanjem izmedju dva navijaca i te fore al kao sto rekoh nrzelo me da palamudim. Jbg, mozda je greska

Pa sta mislis, da mu bacim neki primer, a?

Malo možda da proširiš defku. Telo sa još jednom kratkom i neki primer. Napraviš od toga oblandu. Vidiš kako je Agilares to odradio. Kao neki sleng za Romulance, pa onda samo ubacio sočno. Nemam pojma. Mada ako ti se izbacivalo ovako, ko ga jebe onda. Neka stoji tako :)

Neka je Džoni, gotovo sad. Nego jel prenosi RTS ili jok?

Преноси РТС колико сам чуо, само не знам ко ће да коментирааа, мада избор није неки... Волео бих Аца Информација да се мало смејемо.

Dobra za medalju! Ma za pivo!
+++

Одлична, браво Милоше. Чуди ме да ово није дефинисано раније. +