Prijava
   

Fudbaler Monaka

Brate slatki, zamisli da se profesionalno baviš fudbalom i da tu svoju profesiju obavljaš u kneževini Monako, nastupajući za njihov jedini fudbalski klub...

U pitanju je ekipa koja iz sezone u sezonu ispred sebe ne postavlja neke bog zna koliko visoke ciljeve. Čisto, da se opstane u Prvoj ligi Francuske, a sve preko toga što se uradi - još bolje.
U međuvremenu, u pauzama između treninga, imaš priliku da uživaš u svim blagodetima koje ti ta rajska država pruža, a ako preko Princa Alberta uspiješ nekako izganjati njihovo državljanstvo, eto ti i gratis oslobođenja od plaćanja svake vrste poreske obaveze (ili bar većine njih).
Tvoj komšiluk čini krem svjetskog džet seta. Dobre žurke i noćni provod sa tim ljudima su ti zagarantovani. Od naših likova, tamo su ti zvanično nastanjeni Nole, Cepter, Sandra Meljničenko, braća Šarići... ma kako god okreneš - milina. Ne može ti biti dosadno.
Takođe, otadžbina ti je blizu - ni 2 sata leta avionom. Ako se kojim slučajem poželiš svog društva iz kraja ili mamine sarme (što je u domenu fantastike, al ajde), Princ Albert će uvijek biti rad da ti ustupi svoj privatni mlaznjak, jer ti si fudbalska zvijezda Monaka zaboga...
Ako ti dosade more, sunce i pijesak, uvijek se možeš povući u mir svog apartmana sa bazenom koji ti je dat na korišćenje zajedno sa najnovijim Aston - Martinom.
Pičke? Ko salate! I svaka se loži baš na tebe jer, pobogu, ti si popularan...

I tako...
A naši fudbaleri se svi guraju da igraju u jebenoj Engleskoj.

Komentari

ovo ide u omiljene++++++++++

``У питању је екипа која из сезоне у сезону испред себе не поставља неке бог зна колико високе циљеве.``

Ја колико се сећам та екипа је играла финале Лиге шампиона..не тако давно.

Добро брате, мало маште, што си буквалац... то се зове умјетничка слобода... :)

А ако хоћеш баш буквално,у односу на европске великане, Монако је мали клуб.
То финале Лиге Шампиона је било малте не случајно остварено (сјећаш се ваљда тадашње сезоне Лиге Шампиона). Задњих неколико сезона, основни циљ им је да не испадну из лиге.