Prijava
   

fudbalica ekipica "batice"

Grupa precvalih kuronja koji se međusobno oslovljavaju sa batice a ujedno su i ekipa kad pikaju fudbal sa klincima iza zgrade.

Oni nemaju vermena da idu na fakultet, pravi posao je za njih bespotrebno cimanje, al zato su uvek spremni i na broju kad treba da se pika fudbal.

Oni su bili tu dok su na tom terenu još rasli maslačci, bele rade i paprati, a jedino osvetljenje su bili svici kojih je bilo u izobilju, zato nemaš šta ti njih da učiš!

Oni ne žive od kusura što ostane kad idu ćaletu po pivo, ne, oni su glavni snabdevači vutre za ceo kraj, doduše izvare više nego što zarade al jbg jednom se živi.

Oni znaju poentu igre, ne, prevarili ste se, to nije da igraš fudbal, nikako da uživaš u tome, poenta je ko može više da se dere i ko će više da se iznervira na saigrače, protivničke igrače, klinca koji dodaje loptu, kevu što ga zove i dedu sa trećeg sprata što je izašo na prozor da posmatra.

Oni ne trče, to je za budale, oni biju jer ne igraju balet, nema faula jer tako on kaže, ali i go ne važi jer je prethodno bio faul!

I kad daju go to se ne slavi, jer uvek jedan nije hteo da doda drugom da ovaj da go!

Kad završe tekmu premoreni piju pivo i uče klince, koji su inače prvotimci lokalnog kmf-a, gde greše i zbijaju duhovite šale na njihov račun.