Prijava
   

Fudbalski menadžer (agent)

Svaki fudbaler koji ozbiljno shvata svoju profesionalnu karijeru mora imati svog predstavnika - menadžera. Najviše su pominjani u svojstvu posrednika pri prelasku svog klijenta u neku finansijski unosniju sredinu (vidi pod Falji Ramadani). Ali, to nas ne sme zavarati. Oni su pošast, modernog sporta, kriminalci, šverceri, ucenjivači; ljudi iz podzemlja koji ne prezaju ni od čega u nastojanjima da svog klijenta, perspektivnog desnog beka Voždovca, pošalju u veliku fudbalsku sredinu sa najsavremenijom infrastrukturom poput Tavrije iz Simferopola.
U slobodno vreme oni utiču na partije svojih pulena u domaćem prvenstvu, u skladu sa tržištem, i biraju sastav u kome će nastupati nacionalni tim (popularna repka).

Komentar na sajtu B92:
-Opet igra onaj Šćepa, što ne igra Ljuboja, a da nešto mu FALJI !!!!
(forzzalazio, 20. mart 2013, 16:34)

Komentari

nista mi nije jasno

Teorije zavere na temu menadžera, kako oni upravljaju svime, što je jako popularno verovanje. Eto, valjda je sad jasnije.

a ja reko nesto protiv lacia, b92 ili ko zna cega, mozda da si tog Faljia, ili kako se vec zove stavio u naslov, pa napravio neki hejt. ali ja slabo pratim fudbal pa nisam mozda najmerodavniji, ovako sa strane, meni je nekako zbrda-zdola.

Ima već definicija sa njegovim imenom, nekako mi ovako delovalo uopštenije, jer nije namenjeno isključivo njemu. Ime za komentatora na sajtu je nasumično, ima brdo sličnih, mogao je da bude i Sportalov sajt... Nije ni bitno.
Hvala na komentaru u svakom slučaju.

Nije ovo tako lose. Ja dadoh plus, mada mozda su ovi minusi jer je prezvakana tema malo al korektno odradjena definicija.

Hvala. I ja sam isto to pomislio, ali ne nađoh neku koja ovo pokriva.

I ja dao plus da me Falji ne bi tuk'o +

plus ali malo konfuzno, mislim da si mogao jasnije

Hvala. Misliš sveukupno ili neki određeni deo?