Prijava
   

Fudbalski sudija

Omiljeno anti-stres sredstvo među srpskom muškom populacijom. Idealno za pražnjenje viška nagomilane negativne energije, pogodno za masovnu upotrebu. Za prenos negativne energije najčešće se koriste glasne žice, koje vibriranjem oslobađaju zvučne talase određene frekvencije putem kojih energija dolazi do krajnjeg korisnika: fudbalskog sudije. Na taj način, sva nagomilana negativna energija se oslobađa iz organizma i prenosi se u etar.

Recept se uspešno može primeniti i na ostale sportske sudije.

Primer:

Gospodin Petrović nakon napornog dana na poslu i saznanja da ga žena vara sa najboljim prijateljem, odlazi na fudbalsku utakmicu, u nameri da pokuša da ne ubije šefa, ženu i prijatelja.

Tok utakmice je takav da njegov tim gubi. Krivca za takav ishod meča gospodin Petrović pronalazi u glavnom arbitru koji nije video 2 "očigledna" penala i koji je poništio gol zbog "nepostojećeg" ofsajda.

Zatim kreće primena anti-stres recepta: pljuvanje, psovanje, pretnja i vika.

Nakon 10-minutne aktivacije glasnih žica, gospodin Petrović shvata da se oseća mnogo bolje, odlazi kući i spokojno leže u krevet. Ženi je oprošteno, sa prijateljem je dogovoren odlazak na narednu utakmicu, a za šefa je spremljena flaša 15 godina starog Jack Daniels-a.