Prijava
   

Gangsterske slike

Slike napaljenih klinca sa pištoljima,maramama,bejzbolkama,boksovima,navucenim kapuljačama,fantomkama...Obično su to slike urađene u black & white maniru,da bi izgledale zajebanije.

A naročito su zajebane kada se obrati pažnja na pozadinu slike,gde se vide nenamešteni kreveti,knjige na radnom stolu za 5. razred osnovne škole,posteri iz Bravo-a,raspored časova i slične stvari.

Komentari

E vidiš ima nešto zanimljivo u vezi sa tim. Sad klinci imaju digitalne aparate i slike kače na net da se duvaju i glume mafije a početkom 90tih neki moj drug imao istu ideju da se blesavimo kao KILO KOKE (šećer u prahu) na stolu, utoke (plastične) , tozla (najgora bižuterija ) i te fore. Ali smo sve izveli kako treba bez nenameštenih kreveta nego otišli kod ortaka kožna garnitura španski zid i te fore da izgleda BAŠ. Međutim gde smo se zajebali. Odnesemo film kod fotografa da nam uradi slike uopšte nam nije padalo kakvo sranje može da ispadne. Kad je ortak otišo po slike sačeka ga murija, fotograf uradio slike video gudru na stolu utoke i zvao muriju. Morali smo da se cimamo pola godine oko toga a da ti ne pričam kakvi su to bili "informativni" razgovori.

Koje ludilo se tebi dogodilo urbani, ne verujem. Pa ispadoste li mafijasi? Sta vak rekose roditelji?

neka .... neka.... tako vam i treba.... :P

p.s. ako imaš te slike skeniraj pa okači ovde u def. :D

ma matori nas branili, govorili pandurima zezala se deca, to su dobri đaci, nikad nisu imali nikakvih problema sa zakonom. Ništa to nije vredelo jer smo pandurima bili sumnjivi zato što smo ćelavi, to nam reko pandur, mislim bez veze, kaže čovek ovako, vi ste kao opasni neki momci, ta frizura, to ćelavo i te droga na stolu, što lepo ne priznate odakle vam. - Ma čoveče zezali se , šećer u prahu , plastika (zeznulo nas što su replike bile baš dobre). - Ma jeste a ja sam porasto na drvetu.
Na kraju su prestali da nas zovu na te razgovore jer je ortakov ćale našo nekog zajebanog advokata. Međutim onda su počeli da nam dolaze kući neko vreme. Kad navataju nekog u kraju za neku glupost oni nas imaju tamo na listi i dolaze da pitaju znaš li ovoga, družiš li se sa njim. pa onda gde si bio sinoć u 00:40? - Spavao čoveče. a moja keva : -Dobro bre kad će te prestati da nas uznemaravate. Moj sin nije kriminalac.

Ebote koji majmuni sprovode zakon u našoj državi... xD

ne znam gde su mi te slike, a nemam ni skener

Haha,e urbani to ovim danasnjim ne moze da se desi,nemaju oni toliko mozga da smisle sve to,da bude autenticno:)

Ma ima još jedna fora. Bio sam u vojsci 1994-te na NEVI (raketni sistem) i kad nije bilo oficira doneo neki Mirjan Antonić iz Zrenjanina foto aparat i slikali se na lansirnim rampama, uzjašemo raketu i znači opšte blesavljenje i zajebancija. To je bilo 1994-te još nije uradio te slike, plaši se čovek da ga ne navataju zbog slikanja vojnih stvari i da ne nejebemo zbog odavanja vojnih informacija ili tako nešto. Baš sam pre neki dan pričao sa njim na fejsu i mozgamo kako da uradimo te slike a da izbegnemo neke komplikacije. jel ima neko ideju kako to da uradimo. Imamo film ali kako da ga razvijemo. Kad bi znali nekog fotografa da ga zamolimo da nam to uradi a da nam ne napravi probleme.

Ma opušteno bre, sad više ništa nije zabranjeno! Ja sam služio u 230. SRD
Slikali smo se i u radar, i na KUB-M i u komandu i u dežuranu....
Imamo i grupu na fb. I naše starešine su tamo, i oni kače slike. Mene 2 dana pred kraj zvao bezbednjak da me pita znam li da je zabranjeno slikanje po sistemima, ja odgovorio da znam i da nisam uradio NIŠTA novo. To se sve vidi čak i iz aviona. I to je bilo to. Samo rekao srećno u civilstvu i gotovo! Radite slike bilo gde ako nije film već propado od stajanja :(