Prijava
   

Garsonjera

Automobil u kom, hteo-ne hteo, izgledaćeš kao neki pripadnik seksualne manjine i jedini automobil za koji postoji lista opravdanja zašto ga treba uzeti, a i pored toga devedeset pet posto stanovništva bi radije išlo peške. Smart.
Izraz nastao kao poređenje sa najmanjom vrstom stambene jedinice.

- Šta ti je budalo, što se smeješ toliko?
- Ma nećeš verovati. Ladno Peca smarao neku njegovu bivšu devojku na ulici i to je baš onako momački smarao. I ribi valjda više prekipelo, pa je zvala svog sadašnjeg dečka da dođe, a Peca zvao mene i Đoleta kao podršku ukoliko ih bane više. I ladno mi došli tamo, a ona priča o njenom dečku kao da je nastao ukrštanjem Brus Lija, Tonija Montane i Rokija jendvatričetripetšes. Znači mašina za ubijanje. I sad mi stojimo čekamo da dođe taj polu-čovek-polu-sudnji dan, kad ono vidimo niz ulicu piči neka garsonjera. Po njenoj faci odjednom izvalimo da je to taj lik sa ortakom. Znaš koliko smo se smejali. Ja mislim da ne postoji smešnija stvar od dva kao opasna ortaka koji se mršte iz garsonjere.
- I šta je bilo na kraju?
- Ma ništa, nisu ni izašli iz, da kažem, kola, nego ona kao nadrkana sela njegovom ortaku u krilo i odoše. Kaže Peca da se odljubio u momentu kad je vid’o tu pišijadu, a nismo ih prebili jer smo se smejali sve vreme.

Komentari

krilu

Deder ispravi ovo, ovakvo bacakanje s padeži je za nas iz Niš. :)

Podseti me na primer na jedan istinit događaj.

Haha fala crveni...prepravljala tu neštA oko tog dela, pa osta pogrešno ;)

Uffff...kolki primer +

Пример фест, израз нисам користио у овом смислу али тоотално пије воду. Добро нам се вратила :)+

Bravo dušom dobra slengara...onako novija, nedavno sam je čuo. Umeš ti nego si opet proredila pisanje +

opet proredila pisanje

Why?

jednom prilikom stojim na stanici,cekam bus,kad prolazi neki bilderana baja u smartu, leva ruka na volanu da se pokaze sta je radio cele zime,iskrivio sam se od smeha,kao i polovina ljudi oko mene. Kao da si spakovao medveda u konzervu sardine.
LM, +

Jedina razlika u odnosu na skuter je sto vozac teze moze da pokisne. I dobro, sto izgleda vise pederski.