Prijava
   

Gde sam tu ja?

Rečenica čija forma bi trebalo da aludira na zbunjenost i neznanje naratora. Međutim, isti itekako zna „gde je“, samo mu se to mesto nimalo ne sviđa.

Cimer 1: „Ovako više ne može! Gajba nam vrvi od Uni, Mii i Tei, a samo ti jebeš! Gde sam tu ja?!“
Cimer 2: „Znaš kako...Podstanarskim ugovorom su definisani samo visina rente, lični podaci podstanara i nivo dozvoljene buke izražen u jedinici mere koju je izmislio stanodavac lično. Nigde se ne spominje podela pičetine. A i ne zaboravi da osim što ja jebem, i osim što ja snadbevam gajbu Unama, Miama i Teama, isto tako i bicepsom dižem ono što ti iz benča. Tako da večeras u 23 časa po lokalnom vremenu, možeš slobodno napustiti objekat i ne vratiti se do 2 ujutru.“

Komentari

Poslednja recenica zakucala :D +++

Kakav objasn je ovde pao +

Kakav objasn je ovde pao +

Брутално! Овде иде звезда!

Може, ал' не слажем се с овом двојицом да је нешто претерано посебно. :Д +

Napokon nešto odlično +

Cimer broj dva je jako kulturan lik. :) +

Хаха, МИИ!

Uh, ova je stvarno odvalila, a ovaj čovek bez obzira koliko mene poštuje il' ne, moram priznati razvaljuje kako piše. I stavljam zvezdu jer ima toliko brutalnih defki.

Ima kad je bolje da ne pitaju i zadovolje se mrvičicama.
+++

"На замерај се човеку којима велики бицепс." (Раднички)

Odlična defka.
Samo učestalost ovih komparacija bicepsa i benčadi kao parametara nečega je čak i simpatična koliko je netačna. Zapravo veličina bicepsa je najčešće obrnuto proporcionalna funkcionalnosti vlasnika mu u aktivnostima kojima bi mogao ugroziti uplašenog.