Prijava
   

gej

Omiljena fora producenata i scenarista "kultnih" američkih serija, u kojima, sasvim nenametljivo, skoro neprimetno, obavezno među 20-tak likova, bar jedan je gej, ali je prikazan u neverovatno pozitivnom svetlu. Teška dobričina, uvek je pri ruci, prijatelj za poželeti, i naravno svi ga vole. Gledaš ga i prosto ti postane mio. A onda provališ celu foru, oteraš u pičku materinu i njega i seriju, zgrabiš daljinski, prebaciš na TV Slagalicu i zahvališ Bogu što si se rodio ovde gde gejeve mlate "just for fun"!

Serija "Sex and the City": četiri ultraurbane ribe i izvesni Stanford, koji je sa svojim idiotskim cvidžama i impozantnom ćelom toooooooooliko simpatičan, čak i kad u gej baru u muva tipa i onako mu se pederski osmehuje. E sad, pošto svaka seljadnura odlepi na seriju nakon pogledane jedne epizode, jer u njoj nalazi rasterećenje sopstvene savesti što se kreše na svakom ćošku, i sama poželi takav život, pa u skladu s tim u svoju svitu uključi nekog gej prijatelja, kako bi "trula provincija shvatila kako sam in!"

"Ja imam prijatelja koji je gej!", kaže ona mašući crkotinom od nadograđene kose, sva samozadovoljna, naročito zato što je uočila zgranutost u vašem pogledu, jer je dobila potvrdu da je ona "in", a ti si ipak "out"!

Komentari

толико је добра дефиниција да бих желео са тобом сексуални однос имати. нажалост, женско си. :(

relax, to je samo serija... nek zivi svako kako zeli, nije na nama da sudimo...

срећом, има ко је и геј и инфра ред:
http://www.youtube.com/watch?v=TUSELw9CHTw

Jedan gej mi je prišao na kastingu,dok sam čekala pola sata u redu.
Tako je bio divan,čak mi je i ime znao(išli smo na časove zajedno,ali nismo pričali),pričali smo.Dok su sve oko mene bili nakurčeni likovi u roze majicama i ribe koje stoje skrštenih ruku i prevrću očima,on je bio normalan.
Ulepšao mi je dan,zato što mi je pokazao da nisu svi na svetu umobolni retardi kojima je neznanje prioritet,a bila sam poprilično sjebana tog dana.

Da pojasnim, inspiraciju za ovu definiciju dobila sam čitajući def."agresija gay strejt alijanse". Dakle radi se o ispiranju mozga o tome kako je homoseksualnost, ne samo normalna nego i poželjna i "trendy", i kako je "fancy" sve što ima veze sa gejevima, i kako si glup i zaostao ako gejeve ne voliš iz dubine duše i to ne pokazuješ svima i u svakoj prilici. Da li si ti gej ili nisi, ZABOLE ME KAIŠ, ali nemoj mi se nametati kao "must have"

Što se ja koji kurac cimam više da se raspravljam sa takvim ljudima...
Nemam takve u okruženju i to je lepo,neću više da se cimam.

Nemoj, sine, više da se cimaš, molim te, nar dok ne skapiraš smisao ove definicije i razloga zbog koga je postavljena! :-)))

i zahvališ Bogu što si se rodio ovde gde gejeve mlate "just for fun"!

to je to od mene.Od danas sam tolerantna.Čak ću ti i smajli staviti :):D

Infrared od mene plus za definiciju. Ja nemam nista protiv gejeva cak sam i IN posto znam jednog, ali mnogo mi idu na K.... sva ta ispiranja mozga kako oni treba da budu prihvaceni a kako su oni koji ih mrze debili i "homofobicari". Licno pravo svakog coveka je da mrzi koga hoce kao sto i gejevi mogu da vole koga hoce.