Prijava
   

Genitalije

Izraz za polni organ koji možete naći u policijskom izveštaju, medicinskom nalazu i na sudu. Uglavnom, ako je netko vaš kurac nazvao genitalijama, najebali ste.

Postupajući po hitnom pozivu, policijska patrola je došla u ugostiteljski objekt Gastosi gde je zatekla vidno alkoholiziranog Kamenofila, inače državljana Srbije na radu u inozemstvu. Na molbu naših službenika da prestane svojim genitalijama udarati od šank, jer su sva susedna sela prijavila podrhtavanje tla, vidno alkolizirani Kamenofil se obraća državnim službenicima s:

- Popušite mi bre (pogrdni naziv za muške genitalije) kerovi, jebem krvavim (muške genitalije) mater i vama i onome ko vas je zvao i onome ko vas je poslao. Mogu bre da vas kupim, breeee...

Svedoci, među kojima i tri policijska službenika se posle toga kunu, a mogu i prisegnuti, da je dotični Kamenofil sam sebe cipelario dva sata u kutu kafane koji nije pokriven kamerama, te je bez para i krvavih (mada prilično impozantnih) genitalija odveden na trežnjenje u postaju.

Komentari

dobro ti to "t" u "neko".

ja kažem da je Trap muzika hrvatska izmišljotina

Eh. Hvalila se hvala materina...

Autorko Mlada, samo prikrivam vlastitu nesigurnost zbog enormno malog penisa, pa moram pisati ovakve stvari.