Prijava
   

Genitalni šut

Osećaj u stomaku koji podseća na tupi bol posle šuta u jaja, ali nije nastao kao posledica fizičke sile, već je uzrokovan trenutnom i ekstremno neprijatnom spoznajom ili blamažom. Bilo da ste nešto jako važno zaboravili, nešto neprijatno saznali ili se izblamirali u jako nezgodnom trenutku, na još gorem mestu, osećaj je isti. Neki to zovu "čvor u stomaku", ali više podseća na migraciju mošnica prema grlu.

Mama:"Sine, šta si dobio iz biologije?"
Sin:"Ništa, mama, nije još donela kontrolni!"
Mama:"Ajde sad dodji sine da te mama lepo odere od batina, tata će morati disciplinovano da sačeka na red, nije pedagoški da te deljemo u isto vreme, zvala je nastavnica i rekla mi da si umesto da radiš kontrolni samo, mada jako precizno, nacrtao muški polni organ!"

Direktor:"Što nije gotov sajt?"
Ti:"Imamo puno posla, ali radimo na tome!"
Direktor:"Pa šta ste do sada završili?"
Ti:"Samo tehnički deo, podigli smo Joomla-u, napravili strukturu, pa treba da se popuni sadržaj, zato se još ne vidi ništa, nego je u pripremi..."
Direktor:"Ti misliš da sam ja glup?!? Administratorska šifra je 8nakurcutenosam, server je podignut pre osam meseci i od tada niste ni pipnuli ništa, nije ni čudo jer si non stop na vukajliji, da, znam koji ti je nik, a sad mrš' do kadrovske čeka te jedno rešenje!"