Prijava
   

Geruzija

Veće staraca u staroj Sparti koje je bilo zaduženo za većinu bitnih pitanja. Veće su činili 28 Spartijata starijih od 60 godina zajedno sa još 2 kralja. Oni su objavljivali ratove, sklapali mirove, vodili finansije, BIRALI STA SVE IZLAZI PRED SKUPSTINU......to je bilo nekad.
Danas, geruzija označava veće administratora i moderatora, (u poslednje vreme osobe godista devede's dvanaesto) na sajtu www.vukajlija.com , i zaduženo je da bira ŠTA ĆE IĆI U ODABRANU SEKCIJU postova. Iako svojim izborima "odabranih postova" često izazivaju bune potlačenih korisnika, nove Srpske ustanke, i razne internet revolucije, veće administratora ima vrlo delotvoran lek.... banovanje raznoraznih "viđenijih ustanika" na 987654321 godina. Ali ono što oni ne znaju je da nikad neće moći potpuno da uguše pobunu......... VIVA LA REVOLUCION !

Komentari

E sad ce "bicebice" da kaže koju pametnu

dobijo si plus..al brate smarate sa plakanjem..

kapitalizam, tu živite, u takvom sistemu...daklem, povinujte se tome ili umrite....a možete i da menjate sajt...

I da, vrlo brzo očekuj

"Strana je uklonjena ili nikada nije ni postojala

Zbog sira i vojne muzike!"

al kad bi se samo malo potrudili da uključite mozak, da ga upotrebite u kreaciju a ne u plakanje i kukanje možda bi i nešto bilo...

garant imate mozga, garant...samo ste možda zaboravili da ga koristite...možda ste stalno slušali kako ste najnaj pa sad kad vam neko obriše neki jadan pokušaj definisanja padate u depresiju i pokušavate da okrivite modove...

jesu oni takvi ali treba se izdići iznad toga...

+ због ВИВА ЛА РЕВОЛУСИОН

Тако се зове песма од Алисе, иако ти можда ниси циљао на то...

e bicebice...opusti se čoveče ne jadikujem ni zbog čega....samo mi je palo na pamet i napisao sam.....chill out ;) Ja ionako više volim da pravim postere nego defke....tu sam bolji ;)

pa pravi Majore, pravi...

I da nisam ciljao na to :D:D:D

pa mrzi me sad, mrzi me sad :D

to je iz Rana...crtaj brate, crtaj...

a što te mrzi?

Imam pametnija posla trenutno ;) mozda dok ucim sad da popravim keca iz hemije mi sine neka defka pa napišem ili napravim poster....do tad ništa ;) ....a što se tiče "Rana"....skont'o sam foru :)

keca iz hemije?....a tebra, ne valja ti to...šta ste radili, alkaloide, nitrate, hloride?..kako sutra da napraviš bombu u domaćoj radinosti ako imaš keca iz hemije?..kako revolucija bez bombe?