Prijava
   

Gitara u društvu

Stvar izašla direktno iz pakla! Iako će retkim maloumnicima predstavljati dobru zabavu, normalnom narodu znači još jedno smorno veče na keju, u parku ili gde god ih je zadesila ova prirodna nepogoda. Naravno ne treba naglašavati da se ovo odnosi na 99% gitarista koji su "ispekli zanat" preko internet tablatura, a sviraju ništa drugo sem Johnny B Goode, Knockin' on Heavens Door, Wonderwall i ceo asortiman domaćih pesama, poznatih sa rođendana i raznih sličnih manifestacija od kojih pomisao na smrt deluje kao dobra zabava...

Mića: Ma jel ono Žile sa gitarom?
Joca: Majke mu ga nabijem zar i ovo veče da nam propadne zbog njega...
Žile: E, gde ste momci? Evo ja poneo malo gitaru da se zezamo!
Mića: Super, nego ako može ta gitara malo kasnije...
Žile: Ma šta kasnije, verujte mi oduševićete se, večeras sviram zajebane pesme! (počinje riff iz Smoke on the Water)

Komentari

i krivo je mooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ROFL

Rođendanski standard... :D

minus kao kuća, vređaš osobe drugačijeg razmišljanja i ukusa, ako ne voliš gitaru ne znači da trebaš da vređaš one koji je vole!

Ne, upravo branim gitaru od zloupotrebe... Kao što može iz teksta da se vidi ovo se samo odnosi na likove koji sviraju jedne te iste pesme zbog toga da bi bili u centru pažnje, a ne zato što vole gitaru... Ako si se ti pronašao u ovome izvini, ali predlažem ti da u tom slučaju proširiš voj repertoar!

Ccc... A sta po tebi valja, ako ne valjaju stari, neprevazidjeni rock hitovi? I po cemu bi svirati takve pjesme bila zloupotreba gitare? Pa zbog takvih starih pjesama, gitara u danasnjem obliku je i napravljena. A tebi ako se ne svidja, slusaj prcu, kreveljusu i ostale farmere, samo nemoj da pricas gluposti o najkvalitetnijoj i najdugitrajnijoj muzici nastaloj nakon 1900-te ;) Minus, naravno

Gusle su mnogo ljepše i svi ih vole. Plus tradicija.

Ja ga turim u triangl u njišem se. Volim se njihat njihat. A gusle povežem na distorziju.

Gusle jesu tradicija, ali da su ljepse... Pa imas par tonova raspon, i to je to. Ispravi me ako grijesim, iako sam u srednjoj ucio o tome.