Prijava
   

Glagoljanje creva

Ono struganje istih kad se probudiš ujutru (tebi jutro, ustvari podne) pošto si prošle noći stuk'o enormne količine alkohola sumnjivog porekla.

-Reži kera mamu joj jebem, ovako nisu glagoljala još od burazerovog ispraćaja.

Komentari

09-og 5-og 2012. u 20:30 banovan pod optužbom da sam sam sebi plusovao defke sa lažnih naloga. Ne poričem da se to dogodilo ali naglašavam da nije moja krivica već mog blesavog burazera koji je zbog ljubomore i nesposobnosti da napiše nijednu normalnu defku pravio lažne naloge i plusovao u nadi da će me zbog toga banovati. Kao dokaz prilažem činjenicu da sam kao aktivan član Vukajlije pročitao sva njena pravila i svestan sam da bi se takvo delo kad tad otkrilo, tako da mi to nikada ne bi ni palo na pamet da tako nešto učinim. Burazeru je pristup kompu do dalje zabranjen, i hvala moderatorima što su ga na vreme otkrili i banovali mu sve lažne naloge, a ja nastavljam da pišem, jer to je izraz moje kreativnosti koji hoću da podelim sa ljudima a ne tamo neki plus koji meni lično ništa ne znači ako se narodu moje defke ne sviđaju. Uveravam vas da se ovo
više nikada neće ponoviti.

Стеване, ово је најгори тип љигавости, ако си имао дупле и лајковао стани иза својих поступака, ово што си написао је блам и под хитно га избриши. Поздрав.

baš zato što nisam zato sam i napisao, neću da brišem kad nije moja krivica! Da jeste naravno da bih preuzeo odgovornost.

Ок, извини. Логично је. Твој брат завидан. Твој брат неталентован. Прави лажни налог зато што си ти талентован. Из чисте обести и хејта ти плусира дефиниције. Плусира дефиниције. Плусира дефиниције. Плусира, глупо би било да хејтер да минус. Плусира дефиниције, логично.

Плусира, гореће у паклу.

plusira zato što zna da su ranije banovali zbog toga, a ne postoji ni jedan drugi način da mi namesti ban, bar on nije smislio ništa pametnije . . . ko hoće da veruje nek veruje, ko neće opet poštujem.

Ја на мојој задњoј дефиницији добих први минус након скора 36:0, да није твој буразер минусирао пошто је видео да те прозивам?