Prijava
   

Glavić šećera

Specijalitet javne kuće.
Naziv dobio po pripoveci Milovana Glišića "Glava šećera" zbog očigledne sličnosti.
Kao svaka domaćinska kuća i javna kuća obiluje mnoštvom vredne i radne ženske čeljadi, spremne da ugosti svakog dragog gosta koji joj pređe prag. Tako je nastao ovaj specijalitet, čija se najjednostavnija forma ogleda u ukuvavanju šećera sa malo vode, koji se nakon hlađenja preliva preko glansa penisa dragog gosta. Ovaj postupak ima za cilj dovođenje gosta u stanje uzbuđenosti posebne vrste, nakon čega obično sledi sexualno opštenje sa jednom od domaćica ili sa više njih istovremeno. Kako je društvo napredovalo, nastajale su razne varijacije ovog specijaliteta u kojima je šećer zamenjen šlagom, topljenom čokoladom, raznim prelivima sa ukusom voća ili vanile i tako dalje.
Zanimljivo je to što ovaj specijalitet ne konzumira gost, već to čini domaćica koja ga i priprema, a gost svoja čula zadovoljava na drugi način, odnosno gledajući domaćicu kako se sladi specijalitetom.

- O, dobro veče, dobro veče. Izvolite, raskomotite se. Želite li nešto da poijete?
- Ne hvala, žurim. Ja bih samo jedan Glavić šećera na brzinu, ako može?
- A, pa, kako da ne, kako da ne, molim vas... ko želite da vam ga spremi?
- Ja bih ako može ona mala crna od prošli put.
- Naravno, sve za goste. Ona sprema izvanredan glavić, zar ne?
- Da, zaista. Jako sam uživao prošli put.

Komentari

Ево, и Пеђа воли вићгла. :))

Ih, Džimi... još ako se radi o Mrmunovom... :))

Уфффффф... :)

Kako ste samo GEJ, ne verujem :)))

Kako ste samo GEJ, ne verujem :)))

Оћеш да полижеш главић шећера или да те гагујем истим?

ahahahaha..šta vi sve turate u odabrano...

el to zato što se osećate odabranim?

a bre, malo me pregazilo vreme, jel je ovo zajebancija ili se stvarno poceo kuvati sherbet po javnim kucama?

Које срање...

Дотере, оћеш да будеш гагован? :)

Едеси, Монте? Дефка је њаааах.

1. LOL, ovako nesto ne postoji, to si sad izmislio
2. Kad napunis 18, mozes da izvadis 2 rebra i da pobas ovaj specijalitet kod kuce.
3. Onda cu ti dati +, LOL
4. Sto nisi ubacio ono crno dete, da uleti i zagrize glavic? LOL LOL

4. Sto nisi ubacio ono crno dete, da uleti i zagrize glavic? LOL LOL

Такве услуге се посебно плаћају. Ових дана се тешко долази до црне деце. :)

Samo ga ti premazi, ima odma da se zacrni jedno

Moderator sadašnji i od skoro bivši, čija definicija nije bila na naslovnoj od uvođenja nove verzije sajta neka digne dva prsta ima od mene gajbu piva, isto važi i za duple naloge.

Plusiram većinu definicija koje su u odabranim, jer generalno ni jedna ne zaslužuje minus uvek postoji neki kvalitet. Ali nakon ocenjivanja kad vidim ime autora a i samim tim najveći razlog zašto je baš ta definicija u odabranima, a konkretno se sad odnosi na ovu, onda bih se rado posrao na ruku kojom sam je ocenio. Preterejute, preterujete, nije ovo za odabrane, ima ovaj autor i boljih kad je već njegova došla na red da bude danas na naslovnoj.
Na stranu to što je definicija čisto proseravanje, kakva šećerna voda, šta koj kurac?

Od 30000 članova 15 su moderatori što se po naslovnoj ne bi moglo proceniti, ima uvek minimum 2 moderatorske od desetak definicija i još poneka od bivših moderatora, a i ova tachkitza ko zna čiji je dupli, da ne pominjem moderatorske duple naloge za koje se javno zna da su dupli.
Ja tvrdim i znam da velika, ogromna većina moderatora ima odlične definicije i mnoge su i antologijske u okvirima ovog sajta, ali ponavljam da preterujete kad stavite ovakvu definiciju u odabrane samo zato što ju je napisao moderator, danas. I neću da pričam kakve definicije, kakvih autora nisu ni videle naslovnu stranu. I nisam licemer, i ja sam imao 2 u odabranim, ali ja nisam moderator i ne biram ih.

Zanima me da li se autor drzne da sam svoju definiciju stavi u odabrane ili postoji tema na moderatorskom forumu-predloži svoju definiciju, svoje čedo i remek delo, za naslovnu ili kao slučajno drugi moderator čitajući opus svog kolege oduševi se i odabere je da reprezentuje sajt? Ili svaki moderator ima svoj dan u nedelji kad njegova definicija zasvetli na naslovnici vukajlije, a rekoh ima ih 15 pa mu to taman otprilike dodje po dve moderatorske dnevno?

Iako sam generalno više za ovu verziju sajta, bar sam bio, sad kažem, da ako su najomiljenije danas i definicija dana bile izvor malverzacija, razlog pravljenja duplih zarad lajkovanja i omiljenovanja primarnih naloga, ona odabrane definicije se zloupotrebljavaju od strane moderatora, a neoboriv dokaz za to su 3 definicije na ovoj strani, neću da idem dalje.

A kad sam počeo da jedem goMna da ih onda pojedem do kraja...

Obavezna je upotreba naših slova (š, ć, č, ...) Zabranjena je upotreba "ošišane" latinice ili dvoslovne zamene za naša slova "sh", "ch", "tj" i sl.

Ovo sl. mislim da se odnosi između ostalog i na seXualno.

P.S. evo je i četvrta upravo je osvanula na naslovnoj...

šta vi sve turate u odabrano...

el to zato što se osećate odabranim?

kaizen

Ma, narode, pun mi ih je kurac više, razmodovaću ih sve do jednog, napokon shvatam da ste vi u pravu.

Е, газда, нека си им рек'о!

Jedan je Kramponom!

Slažem se sa casperkazom.

Ovu je stavio kolega moderator, mnogo mu se dopala. Još niko od nas nije okačio svoju, nemoj da baljezgaš džabe. Za kačenje ove definicije se nisam bunio, što da se bunim, nije mi svraka valjda pokljucala pamet. Uroševu sam ja okačio, jer mi se takođe svidela, piše i u komentaru od juče ili prekjuče. Za ostalo ne znam...
Drago mi je što ti je jasno da je definicija proseravanje, taman sam pomislio da ste počeli ozbiljno da me shvatate i da ćete da otrčite u javnu kuću na po jedan glavić.
Ovo je prva moja u omiljenima od kako sam moderator. JA isključivo postavljam definicije sa teme za predloge, koje VI odaberete, iako može da me boli kurac i da postavljam ono što se meni sviđa. A sad pošto ste me smorili do jaja, sklanjam svoju definiciju iz odabranih.

mrmune imaš trista puta bolje definicije od ovoga... dala + ali posle dužeg lomljenja...

i da, današnje odabrane su uglavnom bezveze.

Мрмуне, мислим да никоме не смета ни твоја, ни Урошева, ни Пекијва, а ни Литијумова дефиниција у одабраним.
Али мало неукусно изгледа када су њих четири поредане једна испод друге.
Оно, јесте добри аутори, али нисте ТОЛИКО добри да само вас гледамо горе.

nema potrebe sad da skidaš, bolje skinite onu sa mlazom vode i rukom, ta je kriminalna (bez uvrede)

Ма гагуј ме слободно :Д
Ја реко шта сам имо. Нисам ни видо чија је до овог трена :П