Prijava
   

Globalno zagrevanje

Prenaduvana apokaliptična teorija opšte prihvaćena od strane laika ali i od šire naučne i političke javnosti po svojoj prirodi populistička i senzacionalna tako da je veoma popularna u medijima željnih priča o apokalipsama, katastrofama i baucima.
Glavna priča oko teorije se svodi na bauk gas to jest "štetni" CO2 koje ispuštaju fabrike i atomobili.
Ugljen-dikosid (CO2) navodno izaziva efekat staklene bašte i tako zagreva planetu i stime doprinosi nastanku klimatskih katastrofa (suša, porast nivoa mora, požara, uragana, itd).
A istina je da u stvari CO2 gas povoljno utiče na biljni svet jer nephodan u procesu fotosnteze koja stvara kiseonik (to smo svi učili u osnovnoj školi!)
Glavni cilj dobro plaćenih UN-naučnika i korupiranih političara koji podržavaju ovu na da sve pogrešnu i lažnu teoriju je nametanje nehumanog i sramnog Kojto sporazuma nerazvijenim državama čiji je osnovni cilj smanjenje emisije "štetnih" gasova izazvanih industrijom ( SAD je jedina država koja nije pristala na ovaj sporazum, ironično jer ima najviše pristalica ove teorije).
Sramna je sama pomisao zabraniti industrilizaciju gladnim zemaljama trećeg sveta koji nemaju ni struju.
Da, da i mi smo pristali na taj sporazum, šta će nam nove fabrike?!
Pristalice ove teorije su dobro plaćeni dušebržnici koji nekad da bi održali priliv novca za svoja "istraživanja" namerno guraju lažne senzacionalne mračne priče o globalnom zagrevanju u tome ih i te kako podržavaju moćni biznismeni i političari koji u svemu tome vide samopromociju ( o tako je cool biti eko).
Veliki novac i moćni igrači su upleteni u ovu priču oko spašavanja sveta od nas samih, kao što znamo iza svake želje da se spase svet krije se želja da se njime zavlada!

Pristalice teorije čak ni ne prezaju da se služe lažnim naučnim izveštajima, takozvanim trikovima!
Uverite se sami http://www.kockicica.org/blog/hvala-hakerima-dokazi-su-tu

Komentari

videćemo, videćemo... ili nećemo?:)

rusis mi imidz, brinuti o globalnom zagrevanju je in, ja uvek kad me pitaju o cemu razmisljam kazem "o globalnom zagrevanju", pa kazu ljudi "ajd, nije lepa, al' je pametna" sto cu sad? :)))

+++

od tih dusebriznika govna da ti se prijedu... bole nis ne moz ni dobit'

a od početka sam sumnjao ... +++