Prijava
   

Glorifikovanje slavnih ličnosti na idiotski način

Odlika kvazi inteligentnih urbanih vonabi Sergej Trifunovića i Luna Lu. Gori debilizam od praćenja muzičke karijere i života Bobana Rajovića jer je l' te nekome možda i prija njegov muzički opus, a to je okej.

Glorifikovanje nekoga zbog gluposti koje je pravio u životu i loših navika umesto zbog dela koja je stvorio. Rezultira u tome da je bolje ići u kafančinu na ibarskoj magistrali i slušati o tome da je u vreme Slobe bilo bolje nego sedeti na Terazijama i slušati kojekakve Trivunce koji raspravljaju ko je bio kvltniji alkoholičar, Bukovski ili Hemingvej i ko je mogao da spiči više LSD-a, Hendriks ili Dženis Džoplin.

Posebno iritantno kod Bukovskog, kojem se dileje dive jer je bio alkos a ne jer je pisao odlične pesme i odličnu prozu. Ili još gore, nemaju pojma o poeziji i misle da je proza to to. Fasuj cirozu, drkaj kurac u zavesu i kul si. Gle mu kurca. To što se uroljan k'o kurac valjaš po blatu i zamišljaš da si bačje i kralj kao Bukovski zajeb'o si se sinak, samo si još jedna raspali bot.

I posle smo mi seljaci glupi što slušamo Miroslava Ilića.

- Maaaaatori, jesi li svestan ti koliko je Po bio lud e maaaaaatori?

- Sereš tebrimatori, sereš, Hanter S. Tompson je bio mnogo luđi, znaš ono kad zamišlja od Del Tora da je Sotona? Kidanje tebricepsimatorikuse, kidanje.

- E momci, jeste upoznati da motivom kremanske kobre u proročanstvima Tarabića? Ne? Sačekajte des' minuta sad ću da je donesem da vam pogledam malo u pasulj.

Komentari

da, ali teško da bi bez te gluposti i koju je pravio u životu i loših navika i stvorio to što je stvorio
to više dođe kao opravdanje za sopstvene gluposti, kao "nismo mi alkosi nego umetnici"
u svakom slučaju dobra def, naročito telo definicije

Велика глупост, да нису правили глупости вероватно би били још и продуктивнији. Не пише алкохол него мозак.

ne slažem se minus

Велика глупост, да нису правили глупости вероватно би били још и продуктивнији. Не пише алкохол него мозак.

Ovo je vrlo pametno, možda bi mogao nešto na ovu foru da definišeš.

Мжда Сморено :)

АГФЖ, немаш појма свакако.

je svakako, zamisli bukovskog, ili dostojevskog ili kafku da su svaki dan išli u teretanu umesto da se kockaju i piju, kakvi bi tek onda pisci bili

Количина глупости које пишеш може бити оправдана само тролом или недостатком леве хемисфере мозга чија је празнина надомештена метаном из свињског ректума. Свакако смараш.

da, pa komi kriv, ionako sam sejao mržnju, svo vreme, pa me ne vole sad čak ni kad sam dobroćudan :(

Nit' smrdi, nit' miriše. Plus zbog dičenja ruralnim poreklom

slušaj pacove, ja tebe nikad čačkao nisam, ko zna
što mi se sad rndžiš
al nema veze, ionako mi nije dan