Prijava
   

Glupi kvizovi za siroke narodne mase

Pozovite odmah.Nije tezak zadatak za 10.000 dinara,recite prvo slovo azbuke..uvecajte vas kucni budzet odmah..10.000 razloga da pozovete odmah 0780/625-525..pozovite..ja ne mogu vise da cekam..meni odmah treba dobitnik(freaky muzika)..pozovite..uvecajte vas kucni budzet..zaradite ovaj novac..odgovorite na pitanje..imate 20 sekundi..(ponoviti 20x)
*Napomena(Obicno u dnu ekrana malim zutim slovima):Minut je 500din+pdv)
*Napomena2:POTENCIJALNO ucesce u kvizu se naplacuje.(wtf)

ukljucite televizor :D

Komentari

највише волим оно "ја не могу више да чекам"
а када су биле оне игре типа - изброј кружиће и линијице на слици ДОКАЗАНО је да су варали....
срећом сада су игре које захтевају још нижи ниво интелигенције типа сложи реч од ових 5 слова, које име видиш на слици ( хоризонтално постављена слова, редом -Д А Р И Н К А) итд. итд. Мислим да их је Блажа све угасио са ЖЕЛИТЕ ЛИ ДА ПОСТАНЕТЕ МИЛИЦИОНЕP :D !

Ја сам једном гледао квиз где гледаоци треба да погоде које се име крије иза понуђених слова. Лик звао на почетку емисије и рекао ЉУБИША и водитељка му рекла да није. Онда звало још 50 људи и нико није погодио, да би се на крају емисија завршила и водитељка рекла: ''Нико није погодио загонетно име које гласи: ЉУБИША''

Е, то је превара са стилом! xD

@tijana taj fazon...postavi ti ovako: "NIK_LA" i ae nadji srpsko musko ime xD
a toga se secam..bilo je na 3k kanalu...malo inteligencije je bilo potrebno da se izbroje one rotirajuce stepenice..a sad..
@dzimi hahahah xD ispala